[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
داوران نسخه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 13
تعداد شماره ها: 49
تعداد مشاهده ی مقالات: 3241248
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 823560

تعداد کل نویسندگان: 983
نویسندگان غیر تکراری: 901
نویسندگان تکراری: 82
درصد نویسندگان تکراری: 8

مقالات دریافت شده: 1518
مقالات پذیرفته شده: 385
مقالات رد شده: 1114
مقالات منتشر شده: 371

نرخ پذیرش: 25.36
نرخ رد: 73.39
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
3 نتیجه برای امیدوار

امیر ملکی، پوران امیدوار،
دوره 4، شماره 3 - ( 11-1394 )
چکیده

این مطالعه به دنبال بررسی تأثیر اعتماد بر مشارکت اجتماعی است. بدین منظور با بررسی نظریه های مختلف در حوزه مشارکت و اعتماد اجتماعی به بیان نظری مسئله تحقیق پرداخته شده است. فرضیه‌های تحقیق از دیدگاه‌های نظری مرتبط با اعتماد اجتماعی و مشارکت استخراج شده اند و با روش تحلیل ثانویه و با استفاده از مجموعه داده های پیمایش جهانی(WVS )موج پیمایش سال های 2005 تا 2008 مورد تحلیل قرار گرفته اند. نتایج تحقیق نشان می‏دهد که بین اعتماد اجتماعی، اعتماد نهادی و اعتماد تعمیم یافته با مشارکت اجتماعی رابطه معناداری وجود دارد هر چند که میزان و تأثیرگذاری این رابطه ها در هر مورد متفاوت است. همچنین ضرایب رگرسیون چند متغیری نشان می‌دهد که از میان متغیرهای مورد بررسی اعتماد اجتماعی بهترین پیش‏بینی کننده‏ برای مشارکت اجتماعی ‌است. همچنین رابطه ی بین پایگاه اقتصادی-اجتماعی، سن و جنس با مشارکت اجتماعی تایید شد.


پروانه دانش، پوران امیدوار، محمد جواد زاهدی مازندرانی،
دوره 7، شماره 3 - ( 11-1397 )
چکیده

در این مقاله نوع جدیدی از زندگی یعنی هم خانه شدن دختر و پسر بدون ازدواج که در دهه­های اخیر در کشور ما به دلایل مختلف گسترش یافته است را مورد بررسی قرار داده­ایم. همچنین با 20 نفر از پسران و دخترانی که روابط هم خانگی را  در شهر تهران تجربه کرده­اند مصاحبه شده­است و روش تحقیق مورد استفاده نظریه­ی زمینه­ای است.
با استفاده از مفاهیم و مقولاتی که طی مراحل کدگذاری به دست آمده است، علل گرایش به زندگی مشترک بدون ازدواج،  تحلیل شده است و مدل پارادایمی از این مفاهیم و مقوله ها به دست آمده است. مدل پارادایمی به دست آمده تاثیر جهانی شدن به عنوان مقوله­ی اصلی را بر شکل گیری زندگی مشترک قبل از ازدواج(هم خانگی)نشان می­دهد. همچنین بر اساس مدل ارائه شده استنباط می شود که تغییر ارزش های دینی در بین جوانان، تغییرات ساختاری به وجود آمده در جامعه و تغییر سبک زندگی که تحت تاثیر جهانی شدن در بین افراد جامعه مخصوصا جوانان شکل گرفته است زمینه را برای شکل گیری و گسترش هم خانگی در بین نسل جوان فراهم کرده است.


پوران امیدوار، دکتر طاهره محسن زاده، ثنا ملک زاده، دکتر محمدرضا مسجدی،
دوره 13، شماره 1 - ( 5-1403 )
چکیده

استعمال دخانیات یکی از عمده ­ترین عوامل تهدید کنندۀ سلامت نوجوانان می ­باشد که نوجوانان خیلی آسان به مصرف آن روی می­ آورند. با توجه به شیوع گستردۀ رفتار دخانی در بین نوجوانان، شناخت دلایل گرایش به آن ضرورت و اهمیت دارد. بر این اساس، پژوهش حاضر با عنوان بررسی عوامل مؤثر بر گرایش به مصرف مواد دخانی نوجوانان، پژوهشی توصیفی­ ـ­تحلیلی با رویکرد کمی می­ باشد که با روش پیمایش، مطالعۀ سبب­ شناسی دخانیات نوجوانان دانش ­آموزان پایۀ هفتم شهرستان رباط کریم را در سال تحصیلی 1402- 1401 مورد نظر قرار داده است. در پژوهش حاضر، جهت نمونه ­گیری، نخست از 79 مراکز آموزشی با روش نمونه ­گیری تصادفی طبقه ­ای، 20 مرکز آموزشی انتخاب شدند و سپس از میان دانش ­آموزان پایۀ هفتم این مراکز به جمعیت 956 نفر، 750 نفر به صورت داوطلبانه مشارکت نمودند. در میان حجم ­نمونه، گر­دآوری اطلاعات با استفاده از ابزار پرسشنامه صورت گرفت که این جمعیت بعد از جمع­ آوری داده­ ها و با خروج پرسش‌های ناقص به 700 نفر کاهش یافتند. در این بررسی برای تجزیه و تحلیل اطلاعات به دست آمده از نرم ­افزار SPSS  استفاده شد. نتایج پژوهش نشان داد در مصرف دخانیات نوجوانان، تجربۀ مصرف در بین افراد خانواده، استعمال سیگار توسط افراد مذکر در خانه و تجربۀ مصرف قلیان توسط کلیۀ اعضای خانواده در کنار تحصیلات پایین والدین و همین‌طور نظارت سست خانواده با وجود مطلع بودن نیمی از والدین از استعمال نوجوان، علنی بودن مصرف و شروع مصرف دخانیات در خانه از عوامل خانوادگی تأثیرگذار می­ باشد؛ همچنین عوامل اجتماعی نظیر تجربۀ مصرف قلیان در بین بستگان و استعمال مواد دخانی توسط دوستان­، شیوۀ گذران اوقات فراغت، نوع مدرسه، جنسیت و عوامل فردی کنجکاوی و  سن با گرایش نوجوان به سمت مواد دخانی تأثیرگذار بوده ­است.


صفحه 1 از 1     

مجله علمی پژوهشی مطالعات توسعه اجتماعی فرهنگی Quarterly Journal of Socio - Cultural Development Studies
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4714