|
|
|
|
جستجو در مقالات منتشر شده |
|
|
6 نتیجه برای امیری
سید علیرضا صالحی امیری، علی اکبر علی اکبر رضایی، غزاله ازناوزاد، دوره 3، شماره 1 - ( 5-1393 )
چکیده
امروزه نگاه به سرمایه از سرمایه ی فیزیکی به سرمایههای فرهنگی تغییر یافته است. اصطلاح سرمایه ی فرهنگی بازنمای جمع نیروهای غیراقتصادی مثل زمینهی خانوادگی، طبقهی اجتماعی، سرمایه گذاریهای گوناگون و تعهدات نسبت به تعلیم و تربیت، منابع مختلف و مانند آنها است که بر موفقیت تأثیر میگذارد. سرمایه ی فرهنگی به عنوان صلاحیت در فرهنگ پایگاهها، گرایشها و ایدهها تعریف می شود که اغلب یک مکانیزم مهم در بازتولید سلسله مراتب اجتماعی در نظر گرفته میشود. مقاله حاضر نتیجهی تحقیق دانشگاهی است که با تمرکز بر سرمایه ی فرهنگی و با بررسی تأثیر سرمایهی فرهنگی بر تولیدات علمی دانشجویان انجام شده است. در کنار این هدف، اهداف فرعی دیگری شامل بررسی تأثیر ابعاد ضمنی، عینی و نهادی برتولیدات علمی در نظر گرفته شده است. تحقیق در پی پاسخ به این سؤال بود که سرمایهی فرهنگی چگونه میتواند بر تولیدات علمی دانشجویان تأثیرگذار باشد؟ فرضیهی هم محقق عبارت بود از: به نظر میرسد سرمایه ی فرهنگی از طریق ابعاد ضمنی، عینی و نهادی میتواند بر تولیدات علمی دانشجویان تأثیرگذار باشد.
در این زمینه، یک نمونهی آماری 385 نفری از دانشجویان رشتهی مدیریت در دانشگاههای تهران، علامه طباطبایی، شهید بهشتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات و یادگار امام بر حسب نمونهگیری خوشهای انتخاب شد و با استفاده از روش پیمایش مشخص شد که سرمایهی فرهنگی از بعد ضمنی با ضریب همبستگی پیرسون معادل 566/0، از بعد عینی با ضریب 477/0و از بعد نهادی با ضریب 525/0بر تولیدات علمی دانشجویان تأثیرگذار است.
مرجان امیری مقدم، بهرام قدیمی، زهرا علیپور درویشی، دوره 6، شماره 3 - ( 11-1396 )
چکیده
در دنیای امروز، ورزش در ابعاد قهرمانی و حرفه ای به اخلاقیات جدید نیاز دارد ازاینرو در این پژوهش کاربردی؛ توسعه ارزشهای اخلاقی در ورزش قهرمانی ایران, با روش سیستم استنتاج فازی بر پایه شبکه عصبی تطبیقی (ANFIS) طراحی و مورد تحلیل قرار گرفت.حجم نمونه از 150نخبه و صاحب نظر در حوزه اخلاق و ورزش قهرمانی بدست آمد. برای کسب اعتبار علمی پرسشنامه از روش روایی صوری و محتوایی استفاده شد و پایایی پرسشنامه از طریق آلفای کرونباخ تعیین گردید. با توجه به کیفی بودن ارزش های اخلاقی، بکارگیری روش فازی نسبت به روش های دیگر به واقعیت نزدیکتر است.بدین ترتیب درجه و مقدار کمی ارزشهای اخلاقی در نرم افزار MATLAB محاسبه گردید. ورودی های مدل شامل ارزشهای اخلاق گفتمانی و نتیجه گرایی بود. با توجه به همبستگی بالا بین ورودیهای شبکه و خروجیهای آن و نیز میزان خطای بدست آمده، مدل ANFIS مدلی بسیار مناسب برای توسعه و پیش بینی ارزش های اخلاق فضیلتگرایی تلقی می شود و بهترین حالت مدل زمانیست که ارزشهای اخلاق نتیجه گرایی در حد خیلی کم باشد.
عنایت سالاریان، سید رضا صالحی امیری، محمد سلطانی فر، عباسعلی قیومی، عطاء الله ابطحی، دوره 8، شماره 3 - ( 11-1398 )
چکیده
پیشرفت های فناوری اطلاعات باعث جهتگیری به سمت استفاده بیشتر از آن توسط افراد شده است ازآنجاکه دانشآموزان بهترین فرصت را در مدارس برای یادگیری علم در کنار همسالان خود دارند به همین دلیل ،آموزش سواد رسانهای توسط نظام آموزشوپرورش برای این گروه بهویژه دورههای ابتدایی تأثیر ویژهای ازنظر اثربخشی و نهادینه شدن در جامعه ایفا میکند.
بدین ترتیب با توجه به اهمیت سواد رسانهای برای کودکان همچنین به علت وجود خلاء پژوهشی در این حوزه، موضوع " بررسی چگونگی آموزش سواد رسانهای برای دانش آموزان اول ابتدایی" در این پژوهش مورد کنکاش قرار گرفت.
روش تحقیق پژوهش کیفی و با استفاده از تکنیک تحلیل محتوا و ماتریسSWOT دادهها بررسی و یافتههای پژوهش ، چگونگی آموزش سواد رسانهای به دانش آموزان ابتدایی را نشان داد که؛ استفاده از روش رویکرد تلفیقی در کتابهای درسی سال اول ابتدایی ( نه تعریف یک واحد درسی جداگانه برای سواد رسانهای)، همچنین سیستم آموزشوپرورش باید با استفاده از روشهای نوین آموزشی، تکنولوژیهای آموزشی، استفاده شبکههای اجتماعی، تشکیل کارگاههای آموزشی، شرکت دادن دانشآموزان در بحث و تبادلنظر در زمینه نقد رسانه و دیگر عوامل شناساییشده، ماهیت رسانه و لزوم یادگیری سواد رسانهای را با دانشآموزان القا کنند
جهاندار امیری، اردشیر زابلی زاده، شهریار طاعتی، دوره 9، شماره 2 - ( 8-1399 )
چکیده
تدوین سیاستهای آموزشی علمی و کاربردی کشاورزی و مبتنی بر شواهد میدانی و تجربی ، نقش مهمی درتوسعه کشاورزی دارد. کشاورزان معمولاً دچار انزوای ارتباطاتی هستند و تشکلهای منسجم و رسانههای فراگیر برای بیان نیازها، مشکلات و اولویتهای خود در مجامع سیاستگذاری و رسانهای ندارند. با توجه به نیاز نیروی انسانی مشغول در عرصه کشاورزی به توانمندسازی ، هدف از پژوهش حاضر، ارائه راهکارهای برنامهسازی تلویزیونی در توسعه کشاورزی است که با روش مصاحبه عمیق به انجام رسیده و درمجموع با 18 نفر از متخصصان مختلف مصاحبه شده و با روش تحلیل مضمون و تشکیل شبکه مضامین مورد تجزیهوتحلیل قرار گرفته است. این پژوهش منجر به ارائه راهکارهای برنامهسازی برای آموزش کشاورزی در تلویزیون گردیده که دارای 2 بخش، شاخصهای محتوایی و ساختاری است. راهکارهای محتوایی و ساختاری شامل آگاهسازی، مهارت افزایی، همگامی با زیستبوم، استفاده از تجربیات سایر کشورها، ارتباط با گروهها و قالبهای متنوع برنامهسازی است که ویژگیهای محتوایی و ساختاری را برای برنامهسازی آموزشی از تولید تا ارسال بیان میکند. درنهایت راهبردهای برنامهریزی ارتباطی شامل تشکیل گروههای تخصصی، تدوین استاندارد محتوایی، توجه به علاقهمندی ارتباط گران ، کیفیت گرایی در مقابل کمیت گرایی پیشنهاد میشود
فرناز سربندی، سید رضا صالحی امیری، دوره 9، شماره 3 - ( 10-1399 )
چکیده
هدف این مقاله تدوین و ارائه شاخصهایی برای ارزیابی اقتصاد سینما در ایران و بررسی وضعیت شاخصهای مورد نظر در سینمای پس از انقلاب اسلامی است. روش مورد استفاده در این مقاله توصیفی، به لحاظ هدف، کاربردی و به لحاظ داده، آمیخته است و نیز برای تحلیل از روش تحلیل دادههای ثانویه بهره گرفته شده است. برای تدوین شاخصهای اقتصاد سینما با روش اسنادی، پژوهشهای داخلی و خارجی و گزارشهای پژوهشی معتبر کشورهای مختلف مد نظر قرار گرفتند که پس از جمعآوری، تمامی شاخصها در اختیار صاحبنظران (با روش گلولهبرفی انتخاب شدند) قرار گرفت. در نهایت وضعیت اقتصاد سینمای ایران در شاخصهای مورد نظر با استفاده از تحلیل دادههای ثانویه مورد بررسی قرار گرفت. اقتصاد سینمای ایران در سالهای گذشته نتوانسته است به رونق و شکوفایی برسد. درآمد حاصل از سینمای ایران اگرچه در سالهای پس از انقلاب روند افزایشی داشته است، این روند به دلیل افزایش شاخص متوسط بهای بلیت بوده و از مخاطبان سینما کاسته شده است. میزان اشتغال در بخش سینمایی و بخشهای جانبی نیز تابعی از میزان تولید و تعداد سالنهای سینمایی است. تعداد سالنها و پردههای سینمایی با استاندارد جهانی فاصله بسیاری دارد و هنوز در بسیاری از نقاط دسترسی به سالن نمایش امکانپذیر نیست.
آقای علی بابائی کلاریجانی، دکتر جهاندار امیری، دکتر اردشیر زابلی زاده، دوره 10، شماره 2 - ( 8-1400 )
چکیده
به کارگیری فناوریهـای پیشـرفته در تولیـد، زیرسـاخت و ارائـه ی محتـوا و خدمـات مورد نیاز مخاطبان، آنها را میتواند بیش از پیش به سمت رسانه سوق داده و از گرایش به رسانههای رقیب بازدارد. هدف این پژوهش تعیین میزان سواد رسانهای تولیدکنندگان محتوای برنامههای صداوسیمای مرکز مازندران برحسب مؤلفه ی درک محتوای پیامهای رسانهای است. پژوهش از نظر نوع، توصیفی- تحلیلی و اطلاعات آن از روش کتابخانهای و پیمایش گردآوری شده است. ابزار پژوهش، پرسشنامه ی ساختاریافته بوده که پس از تأیید روایی و پایایی آن، در اختیار 50 نفر از تولیدکنندگان برنامه صداوسیمای مرکز استان مازندران قرار گرفت. نتایج پژوهش نشان میدهد که سطح سواد رسانهای پاسخگویان در رادیو بیش از تلویزیون و فضای مجازی است. همچنین بر مبنای نتایج، تولیدکنندگان محتوای برنامههای صداوسیما به نسبت سایر افراد جامعه دارای سطح سواد رسانهای به نسبت بالایی هستند؛ اما مشاهده و شناخت محقق از جامعه ی آماری و قلمرو مکانی تحقیق، گویای آن است که بیشتر پاسخگویان به ویژه در حوزه ی تلویزیون، دارای سطح سواد رسانهای پایینی هستند و باید با روشهای دیگری آن را افزایش داد. آگاهسازی، مطالعه و آموزشهای حین خدمت همراه با ارتقای سطح فرهنگ جامعه، به خصوص در زمینه ی استفاده از فناوریهای نوین ارتباطاتی یکی از راهکارهای اساسی در این حوزه است.
|
|
|
|
|
|