[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
داوران نسخه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 12
تعداد شماره ها: 47
تعداد مشاهده ی مقالات: 2941187
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 733510

تعداد کل نویسندگان: 962
نویسندگان غیر تکراری: 883
نویسندگان تکراری: 79
درصد نویسندگان تکراری: 8

مقالات دریافت شده: 1479
مقالات پذیرفته شده: 377
مقالات رد شده: 1088
مقالات منتشر شده: 360

نرخ پذیرش: 25.49
نرخ رد: 73.56
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
3 نتیجه برای داودی

عنایت داودی، افسانه مظفری، علی اصغر کیا، شهناز هاشمی،
دوره 8، شماره 2 - ( 8-1398 )
چکیده

رسیدگی مؤثر به شکایت­ های شهروندان یکی از روش­هایی است که دستگاه­ های دولتی می­توانند در جهت صیانت از حقوق شهروندان اتخاذ نمایند. این پژوهش به دنبال ارائه ­ی مدل بهینه برای جلب اعتماد عمومی به سامانه­ ی رسیدگی به شکایت­ها و اعلامات سازمان بازرسی است. در این تحقیق از روش پیمایش و ابزار پرسش­نامه­ی محقق­ ساخته استفاده شده است. جامعه­ ی آماری این پژوهش را مشتریان و کاربران سامانه­ی رسیدگی به شکایت­ها و اعلامات سازمان بازرسی استان مازندران تشکیل می­دهند که در سال 1396 تعداد آن­ها برابر با 24884 نفر بوده ­است که 378 نفر از آن­ها در مطالعه شرکت کردند. پرسش­نامه­ ها بر اساس روش نمونه­ گیری سیستماتیک در جامعه­ی نمونه توزیع شد. نتایج به­ دست­ آمده منجر به تدوین یک مدل شد. مدل تدوینی برای تبیین تغییرات میزان موفقیت در جلب اعتماد عمومی به سامانه­ی شکایت­ها  سازمان بازرسی، نشان­دهنده­ی تأثیر معنادار متغیر بیرونی ویژگی­های مشتری و متغیرهای درونی فن­آوری، کیفیت وب­سایت و ویژگی­های سازمان بر اعتماد عمومی به سامانه است. به طور کلی نتایج تحقیق نشان می­دهد با بهبود کیفیت وب­سایت، وضعیت فن­آوری و ویژگی­های سازمان، می­توان انتظار داشت ویژگی­های مدنظر مشتریان بیش­تر تأمین شود و میزان اعتماد آن­ها به سامانه­ی رسیدگی به شکایت­ها افزایش یابد.
محبوبه شکرالهی، رسول داودی، نقی کمالی،
دوره 8، شماره 3 - ( 11-1398 )
چکیده

این پژوهش با هدف طراحی مدلی جهت ارزیابی مسئولیت­ اجتماعی نظام دانشگاهی انجام گرفت. روش پژوهش آمیخته اکتشافی بود که در بخش کیفی 10 نفر از خبرگان دانشگاهی برای تایید یافته­های کیفی پژوهش و در بخش کمی جهت جمع­آوری داده­ها 259 نفر از اعضای هیات علمی با روش نمونه­گیری تصادفی طبقه­ای انتخاب شدند. در گام اول با بررسی متون و اسناد مؤلفه­های مدل شناسایی و در گام دوم با ابزار پرسشنامه محقق­ساخته، داده­ها گردآوری شدند. روایی سازه و همگرای پرسشنامه با تحلیل عاملی تاییدی و پایایی آن با آلفای کرانباخ و پایایی ترکیبی مورد بررسی قرار گرفت. جهت تحلیل داده­ها در بخش کیفی از تکنیک تحلیل محتوای کیفی با روش تحلیل مضمون و در بخش کمی از تحلیل عاملی تاییدی و مدل معادلات ساختاری استفاده شد. یافته­های حاصل از تحلیل­های کیفی و کمی منجر به شناسایی 50 شاخص و 7 مؤلفه درباره پدیده مسئولیت­پذیری اجتماعی نظام دانشگاهی و 37 شاخص و 5 عامل درباره عوامل سوق­دهنده آن در قالب یک مدل با برازش مناسب گردید. ارزیابی انجام شده نشان داد که بین وضعیت موجود و مطلوب آن فاصله زیادی وجود دارد که جهت نیل به حالت مطلوب مستلزم اهتمام جدی مسئولان ذیربط می­باشد.
 
زهرا تقی زاده قوام، حمیده رشادت جو، رسول داودی،
دوره 11، شماره 2 - ( 7-1401 )
چکیده

پژوهش حاضر با هدف ارائۀ الگوی نظام آموزش اثربخش برای مدیران دورۀ ابتدایی آموزش و پرورش شهر تهران انجام گرفت. روش پژوهش از لحاظ هدف، کاربردی و از نظر نوع داده ­ها، آمیختۀ اکتشافی است. از نظر ماهیت و نوع مطالعه در بخش کیفی، داده­ بنیاد خودظهور  و در بخش کمی، پیمایشی مقطعی بوده است. جامعۀ پژوهش در بخش کیفی، کلیۀ خبرگان حوزۀ علوم تربیتی و مدیریت آموزشی در آموزش و پرورش بودند که به روش هدفمند از نوع گلوله برفی و با معیار اشباع نظری داده­ ها، 30 نفر از آنان انتخاب شدند. در بخش کمی نیز جامعۀ پژوهش شامل همۀ مدیران دورۀ ابتدایی شهر تهران بودند که به روش تصادفی و بر اساس جدول مورگان   269 نفر(137زن و132 مرد) انتخاب شدند. ابزار گرد آوری داده ­ها در بخش کیفی، مصاحبۀ نیمه ساختاریافته و در بخش کمی، پرسشنامه بود. تحلیل داده­ ها در بخش کیفی از طریق کدگذاری و در بخش کمی به مدد اجرای آزمون تحلیل عاملی تأییدی، تحلیل و مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج پژوهش، الگویی مرکب از هشت بعد رهبری و خط مشی­ گذاری، ساختار مدیریتی، آموزش اثربخش، مدیریت اجرایی، الزامات اجرایی، طراحی آموزشی، برنامه ­ریزی آموزشی، ارزشیابی و پایش، 36 مؤلفه و 154 شاخص را نشان داد.


صفحه 1 از 1     

مجله علمی پژوهشی مطالعات توسعه اجتماعی فرهنگی Quarterly Journal of Socio - Cultural Development Studies
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4660