[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
داوران نسخه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 12
تعداد شماره ها: 48
تعداد مشاهده ی مقالات: 3093449
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 784940

تعداد کل نویسندگان: 969
نویسندگان غیر تکراری: 889
نویسندگان تکراری: 80
درصد نویسندگان تکراری: 8

مقالات دریافت شده: 1507
مقالات پذیرفته شده: 379
مقالات رد شده: 1101
مقالات منتشر شده: 366

نرخ پذیرش: 25.15
نرخ رد: 73.06
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
3 نتیجه برای رستگار خالد

امیر رستگار خالد، سمیه آران دشتی آرانی، زهرا صادقی آرانی،
دوره 1، شماره 4 - ( 2-1392 )
چکیده

در میان انواع روابطی که یک فرد در جامعه با دیگران دارد، ارتباط با همسایگان نیز یکی از این روابط است و در بستر همین روابط همسایگی است که پدیدهای به نام سرمایهی اجتماعی همسایگی نیز رقم میخورد که متشکل از ابعاد عینی (شبکهی روابط و تعاملات، انسجام رابطهای، مشارکت اجتماعی) و ابعاد ذهنی (اعتماد اجتماعی، انسجام ارزشی، حمایت اجتماعی و نزدیکی اجتماعی) است. وجود این نوع خاص از سرمایهی اجتماعی دارای پیامدهای مهمی در زندگی اجتماعی افراد است که مهمترین آنها عبارتاست از: وجود امنیت اجتماعی، کنترل اجتماعی و رضایت از محلهی مسکونی افراد. در این زمینه، این پژوهش با حجم نمونهی 384 نفر در شهر آران و بیدگل (منطقهی آران)، انجام گرفته است. روش تحقیق، توصیفی- تحلیلی بوده و دادههای و با بهکارگیری روشهای آماری مانند توزیع spss جمعآوری شده از طریق پرسشنامه با استفاده از نرمافزار فراوانی، ضریب همبستگی پیرسون، اسپیرمن، رگرسیون خطی و... توصیف و تحلیل شده است. نتایج تحقیق حاکی از آن است که میان سرمایهی اجتماعی همسایگی و هر یک از پیامدهای اصلی مرتبط با آن رابطهی مستقیم و معنیداری برقرار است و در میزان سرمایهی اجتماعی همسایگی در هریک از بافتهای مختلف اعم از قدیمی و نوساز تفاوتی مشاهده نمیشود.

امیر رستگار خالد، مسعود سلمانی بید گلی،
دوره 7، شماره 1 - ( 5-1397 )
چکیده

این مقاله با رویکرد تحلیل عاملی و تحلیل مسیر گروه­های چند­گانه به بررسی تاثیر انزوای اجتماعی بر سلامت اجتماعی می­پردازد. جامعه­ی آماری تحقیق جوانان بین سنین 18 تا 29 سال کُرد در شهر­های کرمانشاه و جوانرود می­باشد. روش تحقیق پیمایش و تکنیک جمع­آوری داده پرسش­نامه است. با ترکیب سه متغیر جنس، مذهب و شهر 8 زیر­گروه ساخته و به وسیله­ی نرم­افزار ایموس تفاوت بین گروه­ها بررسی شد. در تحلیل کلی مشخص شد که متغیر­های تحقیق 50 درصد از متغیر وابسته را تبیین می­کنند. با بررسی گروه­ها مشخص شد که مدل اندازه­گیری و مدل ساختاری تحقیق در این 8 گروه متفاوت هستند؛ سه متغیر مذهب، جنس و شهر مدل تحقیق را تعدیل می­کنند و باعث تغییر در میزان متغیر­های پنهان، مسیر­های علّی و بارهای عاملی در هر یک از زیر­گروه­های تحقیق می­شوند.
امیر رستگار خالد، مصطفی کرمی،
دوره 12، شماره 4 - ( 2-1403 )
چکیده

این پژوهش با هدف بررسی رابطۀ سرمایۀ فرهنگی و تعامل ­پذیری با نگرش به پرخاشگری در بین دانش آموزان مدارس متوسطۀ تاکستان انجام شد. برای دستیابی به این هدف، پژوهش حاضر از منطق پژوهش کمی پیروی کرده است. به این ترتیب که دانش آموزان متوسطۀ اول تاکستان به عنوان جامعۀ آماری مورد مطالعه قرار گرفت. از این میان، تعداد 357 نفر به عنوان نمونه تحقیق انتخاب شد که حجم نمونه برحسب فرمول کوکران محاسبه شد و نمونه­ گیری با روش نمونه‌گیری تصادفی انجام شد. همچنین داده­ ها با استفاده از ابزار پرسشنامه جمع آوری شده است. برای تجزیه و تحلیل داده ­ها نیز از نرم افزار spss استفاده شد. نتایج نشان داد ویژگی ­های جمعیت­ شناختی با نگرش به پرخاشگری رابطه دارند. از میان ویژگی­ های جمعیت­ شناختی که اندازه­ گیری شد، پایۀ تحصیلی، سن و جنسیت به ترتیب بیشترین سهم را در نگرش دانش آموزان به پرخاشگری ایفا می­ کنند.  همچنین ویژگی­ های خانوادگی نیز در نگرش به پرخاشگری دارای تأثیر مثبت هستد. در بین متغیرهای خانوادگی به ترتیب شغل پدر، شغل مادر و تحصیلات پدر سهم بیشتری در نگرش دانش آموزان به پرخاشگری داشته است.  همچنین برحسب یافته­ های پژوهش، سرمایۀ فرهنگی دانش آموزان، رابطۀ معکوس با نگرش به پرخاشگری دارد. در اولین گام از بررسی نتایج به دست آمده مشخص شد که میزان و حجم سرمایۀ فرهنگی بر نگرش به پرخاشگری دانش آموزان تأثیرگذار است. هرچه این نوع از سرمایۀ فرهنگی افزایش یابد، میزان نگرش به پرخاشگری کاهش می­ یابد. افرادی که از سرمایۀ فرهنگی بالاتری برخوردار هستند، نگرش مثبت کمتری نسبت به دیگران به خشونت دارند. دانش‌آموزان هرکدام با سرمایه ­های ‌فرهنگی متفاوت وارد مدرسه می‌شوند و با برقراری ارتباط، تأثیر‌گذاری بر روی خصوصیات اخلاقی و شکل ­گیری شخصیت آنان نیز شروع می‌شود. بنابراین تعامل پذیری و مهارت­ های ارتباطی آن­ها به عنوان توانایی ابراز ویژگی­ های کلامی و غیرکلامی صحیح، بر پرخاشگری تأثیرگذار است.


صفحه 1 از 1     

مجله علمی پژوهشی مطالعات توسعه اجتماعی فرهنگی Quarterly Journal of Socio - Cultural Development Studies
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4700