|
|
|
 |
جستجو در مقالات منتشر شده |
 |
|
4 نتیجه برای رسولی
محمدرضا رسولی، راضیه طالب لو، دوره 2، شماره 2 - ( 8-1392 )
چکیده
این مقاله حاصلپژوهشی است که به نقش تبلیغات تلهشاپینگ
شبکهی «بازار» و شبکهی «جمتیوی» بر اقدام به خرید بانوان تهرانی پرداخته است.
در این پژوهش سه دسته متغیّر مستقل که عبارتند از
متغیّرهای تفاوت فردی، متغیّرهای موقعیتی و متغیّرهای محرّک، شناسایی شدند و نقش
هریک از این عوامل در رویارویی با تبلیغات، ضربهی خرید و
در نهایت اقدام به خرید بررسی شد. روش این تحقیق پیمایشی و ابزار گردآوری اطلاعات
پرسشنامه است. حجم نمونه 400 پاسخگو در نظر گرفته شد که با استفاده از شیوهی
گلولهی برفی از میان بانوان تهرانی بالای 18 سال انتخاب شدند.
نتایجنشان داد میزان اقدام به خرید محصولات تبلیغات
تلهشاپینگ از سطح بالایی برخوردار نیست. با این وجود، رابطهی معناداری میان ضربهی
خرید و اقدام به خرید مشاهده شد. همچنین احتمال وجود رابطه میان متغیّرهای تفاوت
فردی و متغیّرهای محرک با رویارویی با تبلیغات و ایجاد ضربهی خرید و در نهایت
اقدام به خرید تأیید شد. همچنین مشاهده شد که داشتن زمان و پول کافی بر رویارویی
باتبلیغات تلهشاپینگ و ایجاد ضربه خرید تأثیرگذار نیست. علاوه براین نتایج نشان
میدهد که تفاوت معناداری میان خرید از شبکهی بازار و شبکهی جمتیوی وجود
ندارد.
لیلا رسولی، اشکان بیات، دوره 4، شماره 1 - ( 5-1394 )
چکیده
بافت فرسوده شهر تهران بهدلیل عدمقدرت انعطاف با سرعت غیرقابل تصور تغییرات اجتماعی-اقتصادی، فناوری و غیره، در طول زمان کارایی خود را از دست داده و هم اکنون با معضلات گوناگونی از جمله تنزل کیفیتهای فضایی و محیط، فرسودگی کالبدی و مسائل اجتماعی مواجه شده است. این معضلات زاییدهی جریانهای فضایی تولیدکنندهی تبعیضات مکانی میباشند. بنابراین باید به بررسی علل شکلگیری بافتهای فرسوده ی شهر تهران، تحت تأثیر عوامل و روابط موجود در فضا پرداخته شود. براین اساس هدف تحقیق، بررسی تاثیر نحوه تولید و توزیع فضایی منابع شهری در بی عدالتی فضایی بافتهای فرسودهی شهر تهران میباشد. این پژوهش از نوع تحلیلی و سوال پژوهش از نوع سوال چیستی است. همچنین متدولوژی تحقیق، پسکاوی و رویکرد پژوهش، پساختارگرایانه میباشد، چرا که به صورت ریشهای به بازنمایی چندگانه از واقعیت اجتماعی میپردازد. برای بررسی کنشهای فضایی در تولید بافتهای فرسوده، باید به دورهی آغاز تغییر شیوهی تولید از نظام فئودالی به شیوهی تولید سرمایهداری در کشور بازگردیم؛ فرایند تولید بافت مورد مطالعه بهتدریج، پس از تغییرات مذکور صورت گرفته است. بنابراین باید تأثیر عناصر فضایی در شکلگیری تبعیضات مکانی و بافت فرسودهی شهر تهران را مورد توجه قرار داد تا ساز و کار فضایی تولید کننده بیعدالتی استخراج گردد. به طور کلی میتوان نتیجه گرفت که جریانهای فضایی در طول زمان سبب تشدید تخصیص ناعادلانهی منابع (که عامل شکلگیری بافت فرسوده هستند)، شده و سرعت تغییرات فضایی را افزایش دادهاند و از آنجایی که گروههای کمدرآمد به دلیل عدم قدرت و دانش، توان سازگاری و بهرهبرداری از شرایط بهوجود آمده، جهت افزایش منابعِ در اختیار را نداشتند، در مکان، محصور جریانهای فضایی شدهاند. بافت فرسوده شهر تهران نیز از جملهی این مکانها میباشد.
مهربان پارسامهر، سید پویا رسولی نژاد، دوره 4، شماره 2 - ( 8-1394 )
چکیده
هدف از نگارش مقاله حاضر تبیین نظری و تجربی رابطه دینداری و مشارکت ورزشی است. این مطالعه از نوع پیمایشی است و جمعیت آماری آن را دانشجویان دانشگاه یزد در سال تحصیلی 94-1393 تشکیل دادند. اطلاعات مورد نیاز برای سنجه های دینداری و مشارکت ورزشی با پرسش نامه از یک نمونه 372 نفری که بر اساس فرمول کوکران تعیین و به روش طبقه ای متناسب انتخاب شدند، به دست آمد. آزمون های اعتبار و پایایی موید اعتبار و پایایی بالای سنجه ها بود. بر اساس یافته های تحقیق میزان دینداری زنان بیشتر از مردان بوده است، اما مردان مشارکت ورزشی بیشتری نسبت به زنان داشته اند. از نظر آماری دینداری رابطه مستقیم و معناداری با مشارکت ورزشی داشته است که در میان ابعاد دینداری بعد اعتقادی قوی ترین رابطه را با متغیر مشارکت ورزشی داشت. بر اساس یافته های رگرسیونی، ابعاد پنجگانه دینداری در مجموع 32 درصد از تغییرات مشارکت ورزشی را تبیین می کنند.
محمدرضا رسولی، اکبر نصرالهی، مسیح بهراد، دوره 8، شماره 3 - ( 11-1398 )
چکیده
در عصر مدرن، کسب وکارها به دلیل ظهور فناوری های نوین و در دسترس بودن آن ها به شدت در حال رشد و گسترش هستند. پژوهش حاضر با هدف شناسایی عوامل مؤثر بر گسترش کسب و کارخانگی در تلگرام و اینستاگرام انجام شده است. روش تحقیق حاضر کمی و مبتنی بر ابزار پرسشنامه محقق ساخته می باشد. جامعه آماری این تحقیق شامل فعالان عرصه کسب و کار خانگی می باشند که حجم نمونه لازم برای این جامعه با استفاده از فرمول حجم نمونه کوکران برابر با 382 نفر محاسبه شده است. در مرحله بعد اعضای با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب و مورد پرسش قرار گرفته اند. پایایی پرسشنامه نیز با استفاده از روش آلفای کرونباخ محاسبه شده است که میزان آن برابر با 772/0 است که بیانگر اعتبار قابل قبول گویه ها در سنجش شاخص های تحقیق می باشد.
نتایج بدست آمده از پژوهش حاضر نشان دهنده آن است که مجموعه عوامل اقتصادی، سیاسی، مدیریتی و زیر ساخت ارتباطی، نظارتهای دولتی، حمایت دولت و افزایش ساختار فناوری ارتباطی، مالیات و هزینه مبادله کالا، نوع شبکه مجازی در رشد و گسترش کسب وکار خانگی مؤثر می باشد.
|
|
|
|
|
|