[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
داوران نسخه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 11
تعداد شماره ها: 44
تعداد مشاهده ی مقالات: 2856126
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 700546

تعداد کل نویسندگان: 926
نویسندگان غیر تکراری: 848
نویسندگان تکراری: 78
درصد نویسندگان تکراری: 8

مقالات دریافت شده: 1457
مقالات پذیرفته شده: 363
مقالات رد شده: 1075
مقالات منتشر شده: 343

نرخ پذیرش: 24.91
نرخ رد: 73.78
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
4 نتیجه برای زابلی زاده

اردشیر زابلی زاده، هادی ابراهیمی کیاپی،
دوره 7، شماره 4 - ( 2-1398 )
چکیده

سازمان صداوسیما به‌عنوان بازوی دیپلماسی عمومی جمهوری اسلامی ایران فعالیت‌های گسترده‌ای در زمینه پخش بین‌المللی برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی خود دارد. این برنامه‌ها به زبان‌های مختلف چون انگلیسی، فرانسوی، آذری، عربی، و ... برای مخاطبان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای پخش می‌شود. حجم زیادی از فعالیت‌های بین‌المللی این سازمان در قالب خبر و برنامه‌های خبری است. سه شبکه تلویزیونی العالم، پرس ‌تی‌وی و هیسپان تی‌وی شبکه‌هایی هستند که به پخش خبر به زبان‌های عربی، انگلیسی و اسپانیایی می‌پردازند. در این مقاله با مطالعه تطبیقی شبکه‌های خبری بین‌المللی و تحلیل عملکرد آن‌ها در حوزه برندسازی برای رسانه، پیشنهادی مبنی بر یکپارچه‌سازی برند شبکه‌های خبری بین‌المللی سازمان صداوسیما ذیل یک نام ارائه شده است. بر مبنای این پیشنهاد این سه شبکه در کنار شبکه بین‌المللی خبر، با یک نام و برند به فعالیت خود ادامه خواهند داد و هر یک به‌عنوان شاخه انگلیسی، عربی، اسپانیایی و فارسی یک شبکه خبری واحد شناخته خواهند شد. این اتفاق می‌تواند از طریق ایجاد یک مدیریت برند یکپارچه منجر به تقویت ارزش برند سازمان صداوسیما در سطح مخاطبان بین‌المللی شود.
 
اردشیر زابلی زاده، مرتضی شمس، رضا شوکتی،
دوره 9، شماره 1 - ( 5-1399 )
چکیده

هدف این پژوهش، ارزیابی عملکرد شبکه تلویزیونی ایران کالا در اتخاذ رویکرد اقتصاد مقاومتی، از دیدگاه خبرگان است. جامعه آماری پژوهش، متخصصان و نخبگان جامعه­شناسی، اقتصاد، فرهنگ و رسانه هستند که بیننده این شبکه تلویزیونی در سال 1397 بوده­اند. از میان اعضای در دسترس این مجموعه به عنوان چارچوب نمونه­گیری، با نمونه­گیری هدفمند، 100 نفر انتخاب شدند. ابتدا با مطالعات اسنادی، عامل­های مرتبط برای ارزیابی عملکرد شبکه ایران کالا در ترویج اقتصاد مقاومتی استخراج شدند. سپس بر اساس الگوی ارزیابی «سیپ» و بوسیله پرسشنامه، داده­ها از نمونه پژوهش جمع­آوری و در 4 بخش زمینه، درونداد، فرآیند و برونداد، مورد تحلیل قرار گرفتند. بر اساس نتایج، عملکرد شبکه ایران کالا در ترویج اقتصاد مقاومتی در جامعه با میانگین «10/3» از «5»، در سطح نسبتاً مطلوبی قرارد. جهت رسیدن به سطح مطلوب پیشنهاد می­شود اهداف این شبکه تلویزیونی در خصوص ترویج اقتصاد مقاومتی در جامعه، مورد بازنگری و بازنویسی مجدد قرار گیرد و این شبکه تلویزیونی در تولیدات خویش، برنامه­ریزی مدون با هدف فرهنگ­سازی اقتصاد مقاومتی و نفوذ بیشتر آن به مباحث روزمره مردم، آگاه­سازی مردم و مسئولین از کمبودها و امکانات مورد نیاز کشور در مسیر توسعه اقتصادی و نگاه درونزا به حل مشکلات اقتصادی کشور را مورد توجه قرار دهد.
جهاندار امیری، اردشیر زابلی زاده، شهریار طاعتی،
دوره 9، شماره 2 - ( 8-1399 )
چکیده

   تدوین سیاست‌های آموزشی علمی و کاربردی کشاورزی و مبتنی بر شواهد میدانی و تجربی ، نقش مهمی درتوسعه کشاورزی دارد. کشاورزان معمولاً دچار انزوای ارتباطاتی هستند و تشکل‌های منسجم و رسانه‌های فراگیر برای بیان نیازها، مشکلات و اولویت‌های خود در مجامع سیاست‌گذاری و رسانه‌ای ندارند. با توجه به نیاز نیروی انسانی مشغول در عرصه کشاورزی به توانمندسازی ، هدف از پژوهش حاضر،  ارائه راهکارهای برنامه‌سازی تلویزیونی در توسعه کشاورزی است که با روش مصاحبه عمیق به انجام رسیده و درمجموع با 18 نفر از متخصصان مختلف مصاحبه شده و با روش تحلیل مضمون و تشکیل شبکه مضامین  مورد تجزیه‌وتحلیل قرار گرفته است. این پژوهش منجر به  ارائه راهکارهای برنامه‌سازی برای آموزش کشاورزی در تلویزیون گردیده که دارای 2 بخش، شاخص‌های محتوایی و ساختاری است. راهکارهای محتوایی و ساختاری شامل آگاه‌سازی، مهارت افزایی، همگامی با زیست‌بوم، استفاده از تجربیات سایر کشورها، ارتباط با گروه‌ها و قالب‌های متنوع برنامه‌سازی است که ویژگی‌های محتوایی و ساختاری را برای برنامه‌سازی آموزشی از تولید تا ارسال بیان می‌کند. درنهایت راهبردهای برنامه‌ریزی ارتباطی شامل تشکیل گروه‌های تخصصی، تدوین استاندارد محتوایی، توجه به علاقه‌مندی ارتباط گران ، کیفیت گرایی در مقابل کمیت گرایی پیشنهاد می­شود
آقای علی بابائی کلاریجانی، دکتر جهاندار امیری، دکتر اردشیر زابلی زاده،
دوره 10، شماره 2 - ( 8-1400 )
چکیده

 به ­کارگیری فناوری‌‌هـای پیشـرفته در تولیـد، زیرسـاخت و ارائـه­ ی محتـوا و خدمـات مورد نیاز مخاطبان، آن­ها را می‌‌تواند بیش از پیش به سمت رسانه سوق داده و از گرایش به رسانه‌‌های رقیب بازدارد. هدف این پژوهش تعیین میزان سواد رسانه‌‌ای تولیدکنندگان محتوای برنامه‌‌های صداوسیمای مرکز مازندران برحسب مؤلفه­ ی درک محتوای پیام‌‌های رسانه‌‌ای است. پژوهش از نظر نوع، توصیفی- تحلیلی و اطلاعات آن از روش کتاب­خانه‌‌ای و پیمایش گردآوری شده است. ابزار پژوهش، پرسش­نامه­ ی ساختاریافته بوده که پس از تأیید روایی و پایایی آن، در اختیار 50 نفر از تولیدکنندگان برنامه صداوسیمای مرکز استان مازندران قرار گرفت. نتایج پژوهش نشان می‌‌دهد که سطح سواد رسانه‌‌ای پاسخ­گویان در رادیو بیش از تلویزیون و فضای مجازی است. همچنین بر مبنای نتایج، تولیدکنندگان محتوای برنامه‌‌های صداوسیما به نسبت سایر افراد جامعه دارای سطح سواد رسانه‌‌ای به نسبت بالایی هستند؛ اما مشاهده و شناخت محقق از جامعه ­ی آماری و قلمرو مکانی تحقیق، گویای آن است که بیشتر پاسخ­گویان به­ ویژه در حوزه ­ی تلویزیون، دارای سطح سواد رسانه‌‌ای پایینی هستند و باید با روش‌های دیگری آن را افزایش داد. آگاه‌‌سازی، مطالعه و آموزش‌های حین خدمت همراه با ارتقای سطح فرهنگ جامعه، به­ خصوص در زمینه ­ی استفاده از فناوری‌‌های نوین ارتباطاتی یکی از راهکارهای اساسی در این حوزه است.


صفحه 1 از 1     

مجله علمی پژوهشی مطالعات توسعه اجتماعی فرهنگی Quarterly Journal of Socio - Cultural Development Studies
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 30 queries by YEKTAWEB 4657