|
|
|
 |
جستجو در مقالات منتشر شده |
 |
|
3 نتیجه برای صالحی امیری
سید علیرضا صالحی امیری، علی اکبر علی اکبر رضایی، غزاله ازناوزاد، دوره 3، شماره 1 - ( 5-1393 )
چکیده
امروزه نگاه به سرمایه از سرمایه ی فیزیکی به سرمایههای فرهنگی تغییر یافته است. اصطلاح سرمایه ی فرهنگی بازنمای جمع نیروهای غیراقتصادی مثل زمینهی خانوادگی، طبقهی اجتماعی، سرمایه گذاریهای گوناگون و تعهدات نسبت به تعلیم و تربیت، منابع مختلف و مانند آنها است که بر موفقیت تأثیر میگذارد. سرمایه ی فرهنگی به عنوان صلاحیت در فرهنگ پایگاهها، گرایشها و ایدهها تعریف می شود که اغلب یک مکانیزم مهم در بازتولید سلسله مراتب اجتماعی در نظر گرفته میشود. مقاله حاضر نتیجهی تحقیق دانشگاهی است که با تمرکز بر سرمایه ی فرهنگی و با بررسی تأثیر سرمایهی فرهنگی بر تولیدات علمی دانشجویان انجام شده است. در کنار این هدف، اهداف فرعی دیگری شامل بررسی تأثیر ابعاد ضمنی، عینی و نهادی برتولیدات علمی در نظر گرفته شده است. تحقیق در پی پاسخ به این سؤال بود که سرمایهی فرهنگی چگونه میتواند بر تولیدات علمی دانشجویان تأثیرگذار باشد؟ فرضیهی هم محقق عبارت بود از: به نظر میرسد سرمایه ی فرهنگی از طریق ابعاد ضمنی، عینی و نهادی میتواند بر تولیدات علمی دانشجویان تأثیرگذار باشد.
در این زمینه، یک نمونهی آماری 385 نفری از دانشجویان رشتهی مدیریت در دانشگاههای تهران، علامه طباطبایی، شهید بهشتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات و یادگار امام بر حسب نمونهگیری خوشهای انتخاب شد و با استفاده از روش پیمایش مشخص شد که سرمایهی فرهنگی از بعد ضمنی با ضریب همبستگی پیرسون معادل 566/0، از بعد عینی با ضریب 477/0و از بعد نهادی با ضریب 525/0بر تولیدات علمی دانشجویان تأثیرگذار است.
عنایت سالاریان، سید رضا صالحی امیری، محمد سلطانی فر، عباسعلی قیومی، عطاء الله ابطحی، دوره 8، شماره 3 - ( 11-1398 )
چکیده
پیشرفت های فناوری اطلاعات باعث جهتگیری به سمت استفاده بیشتر از آن توسط افراد شده است ازآنجاکه دانشآموزان بهترین فرصت را در مدارس برای یادگیری علم در کنار همسالان خود دارند به همین دلیل ،آموزش سواد رسانهای توسط نظام آموزشوپرورش برای این گروه بهویژه دورههای ابتدایی تأثیر ویژهای ازنظر اثربخشی و نهادینه شدن در جامعه ایفا میکند.
بدین ترتیب با توجه به اهمیت سواد رسانهای برای کودکان همچنین به علت وجود خلاء پژوهشی در این حوزه، موضوع " بررسی چگونگی آموزش سواد رسانهای برای دانش آموزان اول ابتدایی" در این پژوهش مورد کنکاش قرار گرفت.
روش تحقیق پژوهش کیفی و با استفاده از تکنیک تحلیل محتوا و ماتریسSWOT دادهها بررسی و یافتههای پژوهش ، چگونگی آموزش سواد رسانهای به دانش آموزان ابتدایی را نشان داد که؛ استفاده از روش رویکرد تلفیقی در کتابهای درسی سال اول ابتدایی ( نه تعریف یک واحد درسی جداگانه برای سواد رسانهای)، همچنین سیستم آموزشوپرورش باید با استفاده از روشهای نوین آموزشی، تکنولوژیهای آموزشی، استفاده شبکههای اجتماعی، تشکیل کارگاههای آموزشی، شرکت دادن دانشآموزان در بحث و تبادلنظر در زمینه نقد رسانه و دیگر عوامل شناساییشده، ماهیت رسانه و لزوم یادگیری سواد رسانهای را با دانشآموزان القا کنند
فرناز سربندی، سید رضا صالحی امیری، دوره 9، شماره 3 - ( 10-1399 )
چکیده
هدف این مقاله تدوین و ارائه شاخصهایی برای ارزیابی اقتصاد سینما در ایران و بررسی وضعیت شاخصهای مورد نظر در سینمای پس از انقلاب اسلامی است. روش مورد استفاده در این مقاله توصیفی، به لحاظ هدف، کاربردی و به لحاظ داده، آمیخته است و نیز برای تحلیل از روش تحلیل دادههای ثانویه بهره گرفته شده است. برای تدوین شاخصهای اقتصاد سینما با روش اسنادی، پژوهشهای داخلی و خارجی و گزارشهای پژوهشی معتبر کشورهای مختلف مد نظر قرار گرفتند که پس از جمعآوری، تمامی شاخصها در اختیار صاحبنظران (با روش گلولهبرفی انتخاب شدند) قرار گرفت. در نهایت وضعیت اقتصاد سینمای ایران در شاخصهای مورد نظر با استفاده از تحلیل دادههای ثانویه مورد بررسی قرار گرفت. اقتصاد سینمای ایران در سالهای گذشته نتوانسته است به رونق و شکوفایی برسد. درآمد حاصل از سینمای ایران اگرچه در سالهای پس از انقلاب روند افزایشی داشته است، این روند به دلیل افزایش شاخص متوسط بهای بلیت بوده و از مخاطبان سینما کاسته شده است. میزان اشتغال در بخش سینمایی و بخشهای جانبی نیز تابعی از میزان تولید و تعداد سالنهای سینمایی است. تعداد سالنها و پردههای سینمایی با استاندارد جهانی فاصله بسیاری دارد و هنوز در بسیاری از نقاط دسترسی به سالن نمایش امکانپذیر نیست.
|
|
|
|
|
|