|
|
|
|
جستجو در مقالات منتشر شده |
|
|
4 نتیجه برای عزیزی شمامی
مصطفی عزیزی شمامی، دوره 6، شماره 1 - ( 5-1396 )
چکیده
هدف پژوهش حاضر ارائه راهکارهای توسعه بازاریابی آموزش عالی غیر انتفاعی بود. بدین منظور، از روش تحقیق آمیخته کیفی و کمّی استفاده شد. نمونهای هدفمند متشکل از 10 نفر متخصصان به عنوان مطلعین کلیدی انتخاب شدند. یافتهها بصورت راهکارهایی برای توسعه بازاریابی آموزش عالی تنظیم شد. بر مبنای یافتههای حاصل از مرحله پژوهش کیفی، پرسشنامه اولیه طراحی شد و بر روی نمونهای متشکل از 120 نفر از روئسای موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی اجرا شد. اعتباریابی کمّی مولفه ها به روش تحلیل عاملی تأییدی مرتبه اول و دوم صورت پذیرفت و معیارهای آزمون مدلهای اندازهگیری بعد از حذف تعدادی از گویه ها مورد تائید قرار گرفت. نتایج نشان می دهد در بخش مولفه های تقسیم بندی: مولفه های جغرافیایی، رفتار تقاضا (رفتاری)، جمعیت شناختی و روانشناختی؛ در بخش انتخاب بازار هدف: مولفه های جذب کننده بازار و عوامل موفقیت در هر بخش؛ در بخش راهکارهای موقعیت یابی: تاکید بر ادراک مشتریان، تاکید بر مزیت رقابتی و تاکید بر منابع اساسی و در بخش راهکارهای مناسب بازاریابی آمیخته: عناصر فرآیند، شواهد عینی، محصول (برنامه آموزشی)، پرسنل، تبلیغات و قیمت گذاری تایید شدند.
میمنت عابدینی بلترک، مصطفی عزیزی شمامی، سیروس منصوری، دوره 8، شماره 2 - ( 8-1398 )
چکیده
کتابهای درسی در کنار دانش آموزان، آنها را برای پذیرش نقشهای متناسب با ویژگی های جنسیتی شان آماده می کنند. پژوهش حاضر به بررسی میزان توجه نقشهای جنسیتی با تأکید بر نقش های شغلی در کتاب های درسی ابتدایی پرداخته است. روش مورد استفاده در تحلیل محتوای پژوهش حاضر، آنتروپی شانون بوده و واحد تحلیل نیز متن، پرسشها، تمرینها و تصاویر) میباشد که در مجموع 3725 صفحه مورد بررسی قرار گرفت. جامعه آماری، کلیه کتابها شامل 35جلد با نه عنوان فارسی (خوانداری)، فارسی (نوشتاری)، علوم، هدیه های آسمانی، آموزش قرآن، ریاضی، مطالعات اجتماعی، تفکر و پژوهش، کار و فن آوری بوده و نمونه آماری این پژوهش، هشت عنوان فارسی (خوانداری)، فارسی(نوشتاری)، علوم، هدیه های آسمانی، قرآن، مطالعات اجتماعی، تفکر و پژوهش، کار و فن آوری می باشد. نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان دادکه در کتابهای درسی؛ نقشهای شغلی خارج از منزل و درآمد زا برای مردان و نقش شغلی داخل منزل برای زنان در نظر گرفته شده است.
مصطفی عزیزی شمامی، فاطمه اسودیان، نیلوفر محرمی، دوره 9، شماره 1 - ( 5-1399 )
چکیده
پژوهش حاضر با هدف بررسی موانع ارتقای جایگاه مدیریتی زنان فرهنگی در آموزش و پرورش استان مازندران انجام گرفت. این پژوهش از لحاظ هدف، کاربردی و از لحاظ روش جمع آوری داده ها توصیفی است. جامعه آماری شامل کلیه بانوان (معلم، معاون، مدیر و کارشناس آموزش) شاغل در آموزش و پرورش استان مازندران به تعداد 12000 نفر می باشند که در نهایت 350 نفر در تحقیق مشارکت داشتند، با استفاده از روش تصادفی خوشه ای یک مرحله ای به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. پس از مطالعه مبانی نظری پرسش نامه ای محقق ساخته تدوین شد و روایی و پایایی آن مورد تایید صاحب نظران قرار گرفت. نتایج حاصل از تحلیل عاملی اکتشافی نشان داد که به ترتیب، موانع اجتماعی و فرهنگی با 47/18درصد، موانع روانشناختی با 10درصد، موانع خانوادگی با 32/9 درصد، موانع سازمانی با 20/9 درصد و موانع مدیریتی با 78/6 درصد بعنوان 5 عامل اصلی عدم ارتقای مدیریتی زنان فرهنگی محسوب می شوند. همچنین از نظر بانوان فرهنگی"نگهداری از فرزندان و آموزش آن ها" با 83/3 درصد بالاترین میانگین و"پایین بودن ابتکار و خلاقیت در زنان" با 96/1 درصد پایین ترین میانگین را در بین عوامل به خود اختصاص دادند.
حسن بختیاری، مصطفی عزیزی شمامی، دوره 9، شماره 3 - ( 10-1399 )
چکیده
هدف پژوهش حاضر طراحی الگوی تربیت و تعالی بمنظور مکانیسمی برای توسعه فرهنگی فرماندهان و مدیران راهبردی بود. بدین منظور، از روش تحقیق کیفی پدیدارشناسی استفاده شد. نمونهای هدفمند متشکل از 10 نفر از فرماندهان و مدیران راهبردی و محققین و اعضای هیئت علمی متخصص در حوزه تعالی به عنوان مطلعین کلیدی انتخاب شدند. با بررسی و تحلیل دقیق مصاحبههای انجام شده در قالب مضمون فراگیر، مضامین سازمان دهنده و مضامین پایه مقولات استخراج شده تعالی و تربیت فرماندهان و مدیران راهبردی در چندین محور تقسیمبندی شد. در بالاترین سطح ابعاد تعالی فرماندهان و مدیران در قالب مضامین سازمان دهنده فردی و روانشناختی، حرفه ای و مکتبی و سیاسی مشخص شد. بُعد فردی و روانشناختی دارای مضامین پایه دانش عمومی، دانش ارتباطی، دانش تخصصی، دانش ضمنی، دانش مدیریتی و شخصیت می باشد. بُعد حرفه ای شامل مضامین پایه نگرش حرفه ای، انگیزه حرفه ای، مهارت انسانی، مهارت فنی، مهارت ادراکی و مهارت تصمیم گیری است. بُعد مکتبی و سیاسی شامل مضامین پایه بینش سیاسی، بینش اعتقادی و بینش الهی و دینی و همچنین راهبردهای تربیت تعالی عبارتند از روابط تعالی بخش، تکالیف تعالی بخش، ارزیابی تعالی بخش، آموزش های تعالی بخش و اقدامات خود تعالی بخش می باشند.
|
|
|
|
|
|