[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
داوران نسخه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 11
تعداد شماره ها: 44
تعداد مشاهده ی مقالات: 2806513
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 682182

تعداد کل نویسندگان: 908
نویسندگان غیر تکراری: 833
نویسندگان تکراری: 75
درصد نویسندگان تکراری: 8

مقالات دریافت شده: 1445
مقالات پذیرفته شده: 353
مقالات رد شده: 1069
مقالات منتشر شده: 343

نرخ پذیرش: 24.43
نرخ رد: 73.98
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
3 نتیجه برای برزگر

یحیی حساس یگانه، قدر ت اله برزگر،
دوره 2، شماره 1 - ( 5-1392 )
چکیده

امروزه همراه با رشد و توسعه­ی صنایع و واحدهای تجاری مختلف، عواقب و تأثیرات فعالیت­های آن­ها بر جامعه و عدم ارائه­ی گزارشگری اجتماعی، میان انتظارات واحدهای اقتصادی و انتظارات جامعه شکاف پدید آورده است.مقاله­ ی حاضر، مؤلفه­ ها و شاخص­های افشای بعد اجتماعی مسؤولیت شرکت­ها را با رویکرد توسعه­ی پایدار و با استفاده از روش­های پرسش­نامه و تحلیل مدل مسیردر یک چارچوب جامع ارائه و مورد تحلیل قرار داده است. هم­چنین، وضعیت موجود آن و سطح افشای بعد اجتماعی در شرکت­ها از طریق تحلیل محتوا گزارش­های هیأت مدیره­ی شرکت­های ایرانی تعیین گردیده است.

نتایج تحلیل مسیر و شاخص­های مطلوب برازش مدل ساختاری، بیان­کننده­ی معناداری و تبیین و توجیه مناسب کلیه­ی مؤلفه ­ها برای افشای بعد اجتماعی مسؤولیت شرکت­هاست. یافته ­ها بیان­کننده­ی این است که مهم­ترین مؤلفه­ های بعد اجتماعی از نظر انتظارات ذی­نفعان عبارتند از اخلاق کسب و کار، فساد و رشوه­خواری و مشارکت در توسعه­ی جامعه و هم­چنین بیش­ترین افشای اجتماعی در وضعیت موجود گزارش­های شرکت­ها عبارتند از: مؤلفه­ های کار و کارکنان، مشتریان و مصرف­کنندگان. در مجموع، سطح پایین افشای بعد اجتماعی در شرکت­های ایرانی نشان دهنده­ی شکاف بالای وضعیت موجود از انتظارات جامعه است و مستلزم وجود مقررات، الزامات و استانداردهای مناسب در حوزه­ی گزارشگری و افشای شرکت­ها برای پاسخگویی به انتظارات ذی­نفعان و جامعه است.


غلامرضا خوش فر، فاطمه باقری، سمیه برزگر، لیلا نورمحمدی،
دوره 3، شماره 4 - ( 2-1394 )
چکیده

این مطالعه به بررسی عوامل مؤثر بر گرایش به حجاب در میان شهروندان گرگان می‌پردازد. در این زمینه نویسندگان مقاله در پی یافتن پاسخ به این پرسش هستند که میزان گرایش به حجاب در میان شهروندان گرگان چقدر است و چه عواملی بر آن تأثیر دارد؟ با توجه به این پرسش چند فرضیه مهم در متن این پژوهش شکل گرفت که با استفاده از نظریاتی که در حوزه حجاب وجود دارد، سعی در تبیین آن داریم. از مهم­ترین نظریاتی که در این بخش، مورد استفاده قرار گرفت، نظریاتی در قالب نظریات اقتصادی، اجتماعی و ... است. برای گردآوری اطلاعات مورد نیاز، از تکنیک پرسش‌نامه محقق ساخته استفاده شد. نمونه آماری پژوهش شامل 626 نفر از شهروندان هستند که با استفاده از روش نمونه­گیری تصادفی طبقه ای در حوزه های شهری گرگان انتخاب و مورد مطالعه قرار گرفتند. نتایج پژوهش نشان ­داد که عوامل فرهنگی، اجتماعی، خانوادگی، فردی و اقتصادی به ترتیب اهمیت، رابطه معنی‌دار مثبت و متغیّرهای    زمینه­ای، سن، درآمد، صداقت و مصرف رسانه­ای به ترتیب اهمیت، رابطه‌ی معنی‌دار با گرایش به حجاب دارند؛ به‌طوری‌که صداقت و سن رابطه‌ی مثبت و مصرف رسانه­ای و درآمد، رابطه‌ی منفی دارند و متغیّر‌های زمینه­ای اعتماد، طبقه‌ی اجتماعی و تحصیلات، ارتباط معنی‌داری با گرایش به حجاب ندارند. در انتهای گزارش، بر اساس نتایج به دست آمده پیشنهادهایی ارائه شده است.


سیروس برزگر، علی مرادی، غلامرضا جعفری نیا،
دوره 10، شماره 4 - ( 2-1401 )
چکیده

توسعۀ فرهنگی به‌عنوان یکی از پیشران‌های نظام اجتماعی متأثر از عوامل متعددی است که با توجه به ماهیت و کیفیت آن، می‌تواند از علوم انسانی تأثیر زیادی بپذیرد. هدف این مطالعه شناخت رابطۀ بین علوم انسانی و توسعۀ فرهنگی در ایران با تمرکز بر شهر بوشهر است. روش پژوهش از نظر رویکرد، کمی؛ از نظر گردآوردی داده‌ها، توصیفی از نوع پیمایشی است. برای سنجش متغیرها از پرسشنامۀ محقق­ ساخته با استفاده از تکنیک دلفی استفاده گردید. جامعۀ آماری، تمام فارغ‌التحصیلان و افراد در حال تحصیل در رشته‌های علوم انسانی بود که با استفاده از نرم‌افزار آماری SPSS Sample Power تعداد 420 نفر به‌عنوان نمونه برای مطالعه انتخاب گردید. تحلیل‌ داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار SPSS انجام گرفت. نتایج، نشان می‌دهد که بین توجه به علوم انسانی و توسعۀ فرهنگی رابطۀ معنادار (552/0 =r) وجود دارد. این وضعیت در ابعاد خردتر بین اشتغال فارغ‌التحصیلان علوم انسانی و توسعۀ فرهنگی(483/0 =r بازدهی اقتصادی علوم انسانی با توسعۀ فرهنگی (462/0 =r)، وجود نظریه‌پرداز علوم انسانی و توسعۀ فرهنگی (588/0 =r)، عدم سیاست زدگی علوم انسانی و توسعۀ فرهنگی (613/0 =r)، بومی بودن علوم انسانی و توسعۀ فرهنگی (537/0 =r)، سرانۀ مطالعه و توسعۀ فرهنگی (599/0 =r)؛ رابطه‌ای معنادار می‌باشد. نتایج رگرسیون چندگانه نشان می‌دهد، متغیرهای عدم سیاست زدگی علوم انسانی(240/0 = Beta سرانۀ مطالعه در علوم انسانی(230/0 = Beta توسعۀ علوم انسانی (194/0 = Beta میزان نظریه‌پردازی در علوم انسانی (174/0 = Beta) و بازدهی اقتصادی علوم انسانی (089/0 = Beta 52/ درصد از تغییرات توسعه فرهنگی را تبیین می‌نمایند. می‌توان استنباط کرد که توجه به اهمیت و توسعه علوم انسانی می‌تواند زمینۀ توسعۀ فرهنگی را در جامعه فراهم نماید.


صفحه 1 از 1     

مجله علمی پژوهشی مطالعات توسعه اجتماعی فرهنگی Quarterly Journal of Socio - Cultural Development Studies
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4645