[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
داوران نسخه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 11
تعداد شماره ها: 44
تعداد مشاهده ی مقالات: 2808961
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 682670

تعداد کل نویسندگان: 911
نویسندگان غیر تکراری: 836
نویسندگان تکراری: 75
درصد نویسندگان تکراری: 8

مقالات دریافت شده: 1445
مقالات پذیرفته شده: 355
مقالات رد شده: 1070
مقالات منتشر شده: 343

نرخ پذیرش: 24.57
نرخ رد: 74.05
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
3 نتیجه برای مقصودی

سوده مقصودی، محمدحسن شمس الدینی مطلق،
دوره 5، شماره 1 - ( 5-1395 )
چکیده

هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه سرمایه اجتماعی و ابعاد آن با امنیت اجتماعی می باشد. روش تحقیق توصیفی – تبینی، از نوع پیمایش و با استفاده از پرسشنامه همراه با مصاحبه صورت پذیرفته است. جامعه ی آماری تحقیق ساکنان بالای 18 سال شهر کرمان بوده که با بهره گیری از فرمول کوکران و روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای تعداد 384 نفر انتخاب شدند. جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات از نرم افزار Spss16  و برای بررسی فرضیات از آزمون پیرسون، تحلیل رگرسیون و تحلیل مسیر استفاده شد.

 یافته ها نشان داد که امنیت اجتماعی پاسخگویان در حد متوسط است. بین اعتماد اجتماعی، حمایت اجتماعی و شبکه اجتماعی با امنیت اجتماعی رابطه معناداری وجود دارد. این در حالی است که رابطه معناداری بین عضویت در نهادهای داوطلبانه و هنجارهای بده و بستان با امنیت اجتماعی مشاهده نشد. نتایج تحلیل رگرسیون نشان داد که در مجموع، متغیرهای مستقل توانسته اند 17 درصد از تغییرات متغیر وابسته را تبیین کنند. به علاوه، طبق نتایج تحلیل مسیر، از بین ابعاد سرمایه اجتماعی؛ بعد اعتماد تعمیم یافته و حمایت ابزاری بیشترین تاثیر را بر امنیت اجتماعی داشته اند.


خانم زهرا شاهدادی، دکتر سوده مقصودی،
دوره 10، شماره 3 - ( 10-1400 )
چکیده

هدف اصلی مقاله بررسی عوامل جامعه‌شناختی مؤثر بر طلاق عاطفی در آموزگاران متأهل شهر سیرجان در دوران همه‌گیری کووید-19 می‌باشد. روش پژوهش کمیّ-توصیفی و تکنیک استفاده شده پرسش‌نامه بود. جامعۀ آماری، به دلیل اهمیت موضوع زوجینی هستند که در بخش آموزش و پرورش مشغول به کار هستند. تعداد این افراد بر اساس آمار سازمان آموزش و پرورش سیرجان 3000 نفر می‌باشد که بر اساس فرمول کوکران 321 نفر به‌صورت تصادفی انتخاب شدند. در تجزیه‌وتحلیل داده‌ها آمار توصیفی و استنباطی و نرم‌افزارهای SPSS  و Amos 18 مورد استفاده قرار گرفت. یافته‌های تحقیق حاکی از آن است که از بین متغیرهای اثرگذار بر طلاق عاطفی بیشترین میانگین به رضایت جنسی و کمترین میانگین به فرسودگی شغلی اختصاص داشت. متغیرهای رضایت جنسی، یگانگی زوجین بعد از کرونا، ساختار دموکراتیک قدرت در خانواده، سرمایۀ اجتماعی (شناختی درون‌گروهی) اثر معنادار و معکوسی بر طلاق عاطفی دارند. 92 درصد از واریانس متغیر طلاق عاطفی توسط متغیرهای مذکور قابل تبیین بود. همچنین نتایج نشان داد که تفاوت معناداری بین میانگین طلاق عاطفی زوجین از لحاظ تعداد فرزندان وجود دارد.

آقای سعید رجبی، دکتر سوده مقصودی،
دوره 11، شماره 4 - ( 2-1402 )
چکیده

در این مطالعه، به بررسی رابطۀ سبک فرزندپروری و سلامت روان با آمادگی به اعتیاد دانش آموزان شهر کرمان پرداخته شده است. پژوهش حاضر از نوع توصیفی- همبستگی است و  جامعۀ آماری شامل تمام دانش ­آموزان دختر و پسر دورۀ متوسطۀ دوم ناحیۀ 2 شهر کرمان در سال 1400-1401بود. با استفاده از فرمول کوکران، 360  دانش آموز دختر و پسر انتخاب شد. روش نمونه ­گیری در تحقیق حاضر براساس نمونه گیری خوشه­ ای چند مرحله ­ای انجام گرفت. برای جمع ­آوری اطلاعات از پرسشنامۀ آمادگی به اعتیاد، شیوه­ های فرزندپروری و سلامت روانی و برای تجزیه و تحلیل داده­ ها از نرم افزار Spss24  استفاده شد. یافته ­ها نشان داد که میزان سلامت روان بر حسب جنسیت تفاوت معناداری را نشان می­ دهد و با توجه به میانگین به دست آمده، پسرها از سلامت روان پایین ­تری نسبت به دختران برخوردارند (05/0p<). بین سبک ­های فرزندپروری و سلامت روان دانش­ آموزان دختر و پسر با آمادگی به اعتیاد، رابطۀ معنی ­داری وجود دارد (05/0p<). همچنین در بررسی پیش ­بینی تأثیر عوامل مستقل بر آمادگی به اعتیاد در دانش آموزان دختر و پسر مشخص شد که متغیر افکار پارانوییدی، مهم ­ترین متغیر اثرگذار بر آمادگی به اعتیاد در هر دو گروه از دانش آموزان بود.

 

صفحه 1 از 1     

مجله علمی پژوهشی مطالعات توسعه اجتماعی فرهنگی Quarterly Journal of Socio - Cultural Development Studies
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4645