[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
داوران نسخه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 11
تعداد شماره ها: 44
تعداد مشاهده ی مقالات: 2806513
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 682182

تعداد کل نویسندگان: 908
نویسندگان غیر تکراری: 833
نویسندگان تکراری: 75
درصد نویسندگان تکراری: 8

مقالات دریافت شده: 1445
مقالات پذیرفته شده: 353
مقالات رد شده: 1069
مقالات منتشر شده: 343

نرخ پذیرش: 24.43
نرخ رد: 73.98
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
4 نتیجه برای حبیبی

سیدعبدالحسین نبوی، سهام سالمیان، بهار حبیبیان،
دوره 1، شماره 3 - ( 11-1391 )
چکیده

وندالیسم یا تخریب عمومی، یکی از پیچیده‌ترین نمونه‌های رفتار انسانی است که نتیجه‌ی عوامل و شرایط مختلف فردی، اجتماعی و خانوادگی است. هدف از این پژوهش، شناسایی و تعیین برخی عوامل مؤثر بر بروز رفتارهای وندالیستی در میان دانش آموزان دختر و پسر مقطع متوسطه منطقه‌ی کوت‌عبدالله شهر اهواز است. در این زمینه با توجّه به نظریات مطرح شده، رابطه‌ی جنسیت، پایگاه اجتماعی اقتصادی، موفقیّت تحصیلی، متغیّرهای درون فردی(شامل احساس محرومیّت نسبی، تبعیض، عزت نفس، خویشتن­داری)، و پیوند اجتماعی(خانه، مدرسه، دوستان) با بروز رفتارهای وندالیستی بررسی گردید. روش تحقیق پیمایشی بوده و جهت انتخاب افراد نمونه از روش نمونه­گیری تصادفی طبقه­ای استفاده شد و حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران 385 دانش­آموز انتخاب گردید. ابزار گردآوری اطلاعات در این تحقیق پرسش‌نامه بوده و با استفـاده از آزمون‌های همبستگی پیرسون، آزمون t و رگرسیون چند متغیّره به بررسی فرضیّات پرداخته­شده­است. نتایج نشان می‌دهد به جز جنسیت، میان تمام متغیّرهای ذکر شده با وندالیسم رابطه وجود دارد. مقدار R یا هم‌بستگی میان مقادیری که به­وسیله معادله پیش­میانی می­شوند معادل 711/0 است که در سطح 01/0 معنادار است. باتوجّه به این که مدل پژوهش، توان استه است با استفاده از متغیّرهای مستقل تعریف شده 50 درصد از واریانس متغیّر وابسته را تبیین کند، می‌توان گفت از قدرت پیش­میانی خوبی برخوردار بوده­است.


منصور وثوقی، سونا حبیبی،
دوره 2، شماره 4 - ( 2-1393 )
چکیده

توسعه­ی روستایی باید با شرایط محیطی، فرهنگی و اجتماعی یک جامعه سازگار باشد. تحقّق توسعه­ی روستایی گامی در جهت خودکفایی و بهبود وضعیت جامعه روستایی است .بنابراین توجه به زمینه­های بومی لازم است. مقاله­ی حاضر یک مطالعه­ی بنیادی و کتابخانه­ای برای معرفی دانش بومی به­عنوان بستری مناسب برای بومی­سازی توسعه­ی روستایی است و به این موضوع پرداخته شده که با مّد نظر قرار دادن دانش بومی و ویژگی­های آن مانند کل­نگر، انباشتی، پویا و عجین با فرهنگ یک قوم و نیز کاربرد عملی آن نه تنها توسعه­ی روستایی منطبق با شرایط محلی یک اجتماع است بلکه می­توان به توسعه­ای درون­زا دست یافت. روستاییان نیز در سایه­ی ارائه­ی دانش و تجارب خود می­توانند از نتایج توسعه­ای همه جانبه بهره­مند شوند، ضمن این­که به توانمند­سازی روستاییان به­جای وابستگی صِرف می­انجامد، در آنان احساس امنیت، کارآمد بودن، اثرگذار بودن، ارزشمند بودن و برخورداری از حق انتخاب ایجاد می­شود

فائزه بهنامی فرد، میترا حبیبی،
دوره 5، شماره 3 - ( 11-1395 )
چکیده

پژوهش حاضر با هدف شناسایی و تحلیل جنسیتی عوامل موثر بر استفاده‌ی نوجوانان 12 تا 19 ساله از اینترنت صورت گرفته که به لحاظ هدف کاربردی، و از نظر شیوه گردآوری اطلاعات، توصیفی-پیمایشی می‌باشد. حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران 220 نفر محاسبه شده و روش نمونه‌گیری، طبقه‌بندی نامتناسب و تصادفی ساده می‌باشد. ابزار اصلی گردآوری داده‌ها نیز پرسشنامه محقق‌ساخته است که روایی آن به روش اعتبار صوری، و پایایی‌ آن با آلفای کرونباخ (81/0 ɑ =) تایید شده، و تحلیل داده‌ها با آمار توصیفی و تحلیلی (کای دو، پیرسون، t مستقل و تحلیل عاملی) صورت گرفته‌است. یافته‌ها نشان می‌دهد بین جنسیت نوجوانان و میزان استفاده‌شان از اینترنت رابطه معناداری وجود ندارد. عوامل موثر بر استفاده‌ی این گروه سنی از اینترنت نیز «تقویت و توسعه ارتباطات اجتماعی»، «جلب توجه و هویت‌یابی»، «کسب توانمندی‌های روز»، «تجربه‌ی آزادی و برابری»، «تجربه‌ی تنهایی و آرامش»، و «دوستدار کاربر بودن این فضا» شناسایی شده‌است که بجز عوامل دوم و سوم، در رابطه با سایر عوامل، بین دختران و پسران تفاوت معناداری بدست آمد.


الهام حبیبی، محمد صادق مهدوی، مصطفی ازکیا،
دوره 9، شماره 3 - ( 10-1399 )
چکیده

 با توجه به ضرورت اشتغال زنان و نقش موثر گردشگری در افزایش فرصت‌های شغلی در این پژوهش برآنیم تا با بهره‌گیری از تجربیات زنان راهنمای تور ، محدودیتهایی که این شغل برای ایشان فراهم آورده است را بررسی نمائیم. روش این پژوهش کیفی و با استفاده از روش نظریه بنیانی (گرندد تئوری) بوده است. روش نمونه گیری، هدفمند با حداکثر تنوع (21 نفر از زنان راهنمای تور ورودی، خروجی، مجرد، متاهل، متاهل دارای فرزند، مطلقه) شهر تهران و روش گلوله برفی با معیار اشباع نظری بوده است.  اطلاعات به دست آمده از مصاحبه ها کدگذاری (باز، انتخابی و محوری) شده و مفاهیم و مقوله های به دست آمده تجزیه و تحلیل شده اند مقوله محوریِ این بررسی « محدودیت های شغلی زنان راهنمای تور » است، به طوری که مقولات دیگر را در برمی گیرد .یافته های پژوهش حاکی از اینست که نابرابری جنسیتی، برساختهای جنسیتی، اعتبار شغلی پائین، بی ثباتی شغلی و فشارهای ساختاری و هنجاری از جمله علل به وجود آمودن پدیده محدودیت های شغلی زنان راهنمای تور است همچنین شرایطی نظیر تعارضات خانوادگی، تعدد و تضاد نقشی، بازتعریف نقش مادری و همسری و تقویت ویژگی های منتسب به مردان را می توان از جمله پیامدها برشمرد.

صفحه 1 از 1     

مجله علمی پژوهشی مطالعات توسعه اجتماعی فرهنگی Quarterly Journal of Socio - Cultural Development Studies
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 30 queries by YEKTAWEB 4645