[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
داوران نسخه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 11
تعداد شماره ها: 44
تعداد مشاهده ی مقالات: 2806513
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 682182

تعداد کل نویسندگان: 908
نویسندگان غیر تکراری: 833
نویسندگان تکراری: 75
درصد نویسندگان تکراری: 8

مقالات دریافت شده: 1445
مقالات پذیرفته شده: 353
مقالات رد شده: 1069
مقالات منتشر شده: 343

نرخ پذیرش: 24.43
نرخ رد: 73.98
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
4 نتیجه برای شمس

سوده مقصودی، محمدحسن شمس الدینی مطلق،
دوره 5، شماره 1 - ( 5-1395 )
چکیده

هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه سرمایه اجتماعی و ابعاد آن با امنیت اجتماعی می باشد. روش تحقیق توصیفی – تبینی، از نوع پیمایش و با استفاده از پرسشنامه همراه با مصاحبه صورت پذیرفته است. جامعه ی آماری تحقیق ساکنان بالای 18 سال شهر کرمان بوده که با بهره گیری از فرمول کوکران و روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای تعداد 384 نفر انتخاب شدند. جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات از نرم افزار Spss16  و برای بررسی فرضیات از آزمون پیرسون، تحلیل رگرسیون و تحلیل مسیر استفاده شد.

 یافته ها نشان داد که امنیت اجتماعی پاسخگویان در حد متوسط است. بین اعتماد اجتماعی، حمایت اجتماعی و شبکه اجتماعی با امنیت اجتماعی رابطه معناداری وجود دارد. این در حالی است که رابطه معناداری بین عضویت در نهادهای داوطلبانه و هنجارهای بده و بستان با امنیت اجتماعی مشاهده نشد. نتایج تحلیل رگرسیون نشان داد که در مجموع، متغیرهای مستقل توانسته اند 17 درصد از تغییرات متغیر وابسته را تبیین کنند. به علاوه، طبق نتایج تحلیل مسیر، از بین ابعاد سرمایه اجتماعی؛ بعد اعتماد تعمیم یافته و حمایت ابزاری بیشترین تاثیر را بر امنیت اجتماعی داشته اند.


محمدعلی شمس، سعیده شمسائی،
دوره 8، شماره 1 - ( 5-1398 )
چکیده

این مطالعه به بررسی سازوکار تأثیرگذاری آگهی های بازرگانی بر هویت اجتماعی زنان ایرانی می پردازد. 60 آگهی تجاری تلویزیون ایران مورد بررسی کمی و کیفی قرار گرفتند. تحلیل بسامد نشان داد که تصویر ارائه شده از زن مطلوب و موفق ایرانی عمدتاً تحت تأثیر این عوامل است: 1) منافع سفارش دهندگان؛ 2) نوع گفتمان تبلیغاتی؛ 3) جامعه هدف و 4) راهبردهای معناشناختی به کار رفته در تولید آگهی ها. تحلیل جزئیات کلامی و بصری تعبیه شده در محتوای آگهی ها هم نشان داد که چطور شخصیت پردازی کاراکترهای زن در این گونه ی رسانه ای، کلان روایتی خاص از موفقیت را به مخاطبین ایرانی اعم از مرد و زن القا می کند. این یافته ها در چهارچوب تحلیل انتقادی گفتمان و در رابطه با سازوکارهای شکل گیری باورهای اجتماعی در مواجهه با مظاهر توسعه ی مادی مورد بررسی دقیق تر قرار گرفتند تا نشانه های تحولی بطئی ولی عمیق در نوع نگرش دست اندرکاران بخش خصوصی و متولیان تبلیغات در نهادهای دولتی به وضوح روشن شود.
اردشیر زابلی زاده، مرتضی شمس، رضا شوکتی،
دوره 9، شماره 1 - ( 5-1399 )
چکیده

هدف این پژوهش، ارزیابی عملکرد شبکه تلویزیونی ایران کالا در اتخاذ رویکرد اقتصاد مقاومتی، از دیدگاه خبرگان است. جامعه آماری پژوهش، متخصصان و نخبگان جامعه­شناسی، اقتصاد، فرهنگ و رسانه هستند که بیننده این شبکه تلویزیونی در سال 1397 بوده­اند. از میان اعضای در دسترس این مجموعه به عنوان چارچوب نمونه­گیری، با نمونه­گیری هدفمند، 100 نفر انتخاب شدند. ابتدا با مطالعات اسنادی، عامل­های مرتبط برای ارزیابی عملکرد شبکه ایران کالا در ترویج اقتصاد مقاومتی استخراج شدند. سپس بر اساس الگوی ارزیابی «سیپ» و بوسیله پرسشنامه، داده­ها از نمونه پژوهش جمع­آوری و در 4 بخش زمینه، درونداد، فرآیند و برونداد، مورد تحلیل قرار گرفتند. بر اساس نتایج، عملکرد شبکه ایران کالا در ترویج اقتصاد مقاومتی در جامعه با میانگین «10/3» از «5»، در سطح نسبتاً مطلوبی قرارد. جهت رسیدن به سطح مطلوب پیشنهاد می­شود اهداف این شبکه تلویزیونی در خصوص ترویج اقتصاد مقاومتی در جامعه، مورد بازنگری و بازنویسی مجدد قرار گیرد و این شبکه تلویزیونی در تولیدات خویش، برنامه­ریزی مدون با هدف فرهنگ­سازی اقتصاد مقاومتی و نفوذ بیشتر آن به مباحث روزمره مردم، آگاه­سازی مردم و مسئولین از کمبودها و امکانات مورد نیاز کشور در مسیر توسعه اقتصادی و نگاه درونزا به حل مشکلات اقتصادی کشور را مورد توجه قرار دهد.
خانم شمسی پورعباسی، دکتر جعفر کرد زنگنه، دکتر منصور شریفی،
دوره 11، شماره 4 - ( 2-1402 )
چکیده

ازدواج زودهنگام که به­ عنوان یک مسألۀ جهانی شناخته شده است، هنوز به­ طور گسترده ­ای در استان خوزستان و شهرستان اهواز انجام می­ شود. این مطالعۀ کیفی با هدف کشف و تفسیر بسترهای شکل­ گیری ازدواج زودهنگام، از دیدگاه دختران ازدواج کرده و با رویکرد پدیدارشناسی توصیفی- تفسیری انجام شد. مشارکت کنندگان در تحقیق به روش نمونه­ گیری هدفمند انتخاب شدند و با استفاده از سؤالات باز، مورد مصاحبۀ عمیق گرفتند که اطلاعات با بیست و دومین شرکت کننده با اشباع رسید. اطلاعات حاصله پس از هر بار مصاحبه با الگوی تماتیک اسمیت (1997) تحلیل شد. اطلاعات توصیف شده در این مطالعه از مشاهدات و یادداشت­ های محقق به دست آمدند که در 34 مفهوم اولیه، 11 مقولۀ فرعی و 4 مقولۀ اصلی  طبقه­ بندی شد. یافته ­ها نشان داد که چهار گروه از بسترها در شکل­ گیری ازدواج زودهنگام زنان در شهرستان اهواز نقش داشته­ اند که عبارتند از: بسترهای فرهنگی (باور به کارساز بودن ازدواج زودهنگام، سنت­ های مردسالاری و ازدواج فامیلی و سبک زندگی منطبق با شرایط)، زمینه­ های اجتماعی (تأیید شدن با ازدواج، ازدواج مصلحتی و رهایی از مشکلات خانواده)، شرایط اقتصادی (تسهیلات مالی فرایند ازدواج، انگیزۀ تأمین مالی و رهایی از مشکلات مالی) و عوامل شخصی (تصور اشتباه از زندگی مشترک و سهل ­گیری و نادیده ­انگاری مسؤولیت ­های زندگی مشترک). به ­عنوان نتیجه، ازدواج زودهنگام زنان در شهرستان اهواز به­ طور عمده، ریشه در  بسترهای فرهنگی و اجتماعی و سپس شرایط اقتصادی و عوامل شخصی داشته است.
 


صفحه 1 از 1     

مجله علمی پژوهشی مطالعات توسعه اجتماعی فرهنگی Quarterly Journal of Socio - Cultural Development Studies
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 30 queries by YEKTAWEB 4645