[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
داوران نسخه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آرشیو مقالات
  • سال 1402
  • سال 1401
  • سال 1400
  • سال 1399
  • سال 1398

  • [ 0-5 از 12   بعدی ]
    ..
    آمار نشریه
    تعداد دوره های نشریه: 11
    تعداد شماره ها: 44
    تعداد مشاهده ی مقالات: 2797596
    تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 679909

    تعداد کل نویسندگان: 908
    نویسندگان غیر تکراری: 833
    نویسندگان تکراری: 75
    درصد نویسندگان تکراری: 8

    مقالات دریافت شده: 1444
    مقالات پذیرفته شده: 353
    مقالات رد شده: 1067
    مقالات منتشر شده: 343

    نرخ پذیرش: 24.45
    نرخ رد: 73.89
    ____
    ..
    :: جستجو در مقالات منتشر شده ::
    13 نتیجه برای محمدی

    غلامرضا جمشیدیها، حسین کرد، مهدی محمدی،
    دوره 1، شماره 2 - ( 8-1391 )
    چکیده

    مقاله به بررسی رابطه میان ابعاد کیفیت زندگی دانشجویان با کارآمدی نظام سیاسی و تحلیل عوامل مؤثر بر آن می­پردازد. جامعه­ی آماری تحقیق کلیه­ی دانشجویان سه دانشگاه دولتی استان مازندران است که تعداد 445  نفر از آنان به روش نمونه­گیری طبقه­بندی انتخاب و مورد مطالعه قرار گرفتند. یافته­ها نشان می­دهد، که گستردگی دو مفهوم کیفیت زندگی و کارآمدی نظام سیاسی مانع از تأیید یا رد یک فرض یا بحث قابل اجماع و واحد می­شود، به همین دلیل نمی‌توان از رابطه ساده و یک سویه میان کیفیت زندگی و کارآمدی نظام سیاسی سخن گفت، بلکه برای‌ رسیدن به یک رابطه­ی واقعی و دقیق باید کلیه شاخص­ها و ابعاد حداکثری موضوعات را مبنا قرار داد. ضریب همبستگی‌ کیفیت زندگی با نگرش کارآمد به نظام سیاسی مثبت است؛ این نتیجه فرضیه­ی تحقیق را تأیید می‌کند. اما در بررسی رابطه­ی ابعاد جزیی دو متغیّر چنین رابطه­ای دیده نمی­شود. به طور خاص رابطه­ی کیفیت مادی و فیزیکی زندگی در دو وضعیت خیلی عالی و خیلی ضعیف آن، با نگرش کارآمد دانشجویان به نظام سیاسی رابطه­ی منفی را نشان می­دهد.


    سهیلا هاشمی، آمنه حسین‌زاده، محمد جواد محمدی پارسا،
    دوره 3، شماره 3 - ( 11-1393 )
    چکیده

    نفوذ رسانه‌های جمعی و از جمله اینترنت در جوامع بشری، آن‌ها را به جوامع اطلاعاتی تبدیل کرده است. امروزه استفاده از اینترنت بخش جدایی‌ناپذیری از زندگی نسل حاضر را تشکیل می‌دهد. اقبال رو به گسترش نوجوانان و جوانان به استفاده از این پدیده در عرصه‌های مختلف (علمی، سر‌گرمی، تجاری، اطلاعاتی و روابط میان فردی، ...) موجب شده است که تأثیر آن بر جنبه‌های گوناگون زندگی آنان مورد توجه قرار گیرد. نظام آموزشی نیز با استفاده از این فناوری توانسته است گام‌های مؤثری در جهت پیشبرد اهداف آموزشی بردارد. با این‌حال همیشه نگرشی محطاطانه به استفاده از اینترنت در نوجوانان وجود داشته‌است. بر این اساس پژوهش حاضر با عنوان بررسی تأثیر اینترنت بر تحقّق اهداف آموزش و پرورش (مطالعه‌ی موردی: دانش آموزان دختر مقطع متوسطه‌ی شهرستان گرگان) انجام شده است. به این منظور از میان دبیرستان‌های دخترانه‌ی شهر گرگان به روش نمونه‌گیری طبقه‌ای تصادفی 362 نفر از دانش‌آموزان انتخاب شدند و پرسش‌نامه‌ی محقق‌ساخته برای جمع‌آوری اطلاعات مورد نیاز پژوهش اجرا شد. یافته‌های تحقیق با آزمون T test و آزمون هم‌بستگی پیرسون با استفاده از نرم‌افزار Spss18 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج تحقیق رابطه یا هم‌تغیّری معناداری را میان استفاده از اینترنت و تحقّق اهداف اجتماعی آموزش و پرورش (سه مؤلفه‌ی تقویت روابط-خانوادگی، مشارکت اجتماعی، تقدّم مصالح جمعی بر مصالح فردی) آشکار نکرد.


    غلامرضا خوش فر، فاطمه باقری، سمیه برزگر، لیلا نورمحمدی،
    دوره 3، شماره 4 - ( 2-1394 )
    چکیده

    این مطالعه به بررسی عوامل مؤثر بر گرایش به حجاب در میان شهروندان گرگان می‌پردازد. در این زمینه نویسندگان مقاله در پی یافتن پاسخ به این پرسش هستند که میزان گرایش به حجاب در میان شهروندان گرگان چقدر است و چه عواملی بر آن تأثیر دارد؟ با توجه به این پرسش چند فرضیه مهم در متن این پژوهش شکل گرفت که با استفاده از نظریاتی که در حوزه حجاب وجود دارد، سعی در تبیین آن داریم. از مهم­ترین نظریاتی که در این بخش، مورد استفاده قرار گرفت، نظریاتی در قالب نظریات اقتصادی، اجتماعی و ... است. برای گردآوری اطلاعات مورد نیاز، از تکنیک پرسش‌نامه محقق ساخته استفاده شد. نمونه آماری پژوهش شامل 626 نفر از شهروندان هستند که با استفاده از روش نمونه­گیری تصادفی طبقه ای در حوزه های شهری گرگان انتخاب و مورد مطالعه قرار گرفتند. نتایج پژوهش نشان ­داد که عوامل فرهنگی، اجتماعی، خانوادگی، فردی و اقتصادی به ترتیب اهمیت، رابطه معنی‌دار مثبت و متغیّرهای    زمینه­ای، سن، درآمد، صداقت و مصرف رسانه­ای به ترتیب اهمیت، رابطه‌ی معنی‌دار با گرایش به حجاب دارند؛ به‌طوری‌که صداقت و سن رابطه‌ی مثبت و مصرف رسانه­ای و درآمد، رابطه‌ی منفی دارند و متغیّر‌های زمینه­ای اعتماد، طبقه‌ی اجتماعی و تحصیلات، ارتباط معنی‌داری با گرایش به حجاب ندارند. در انتهای گزارش، بر اساس نتایج به دست آمده پیشنهادهایی ارائه شده است.


    حمید رحیمی، آسیه محمدیان،
    دوره 4، شماره 1 - ( 5-1394 )
    چکیده

    هدف تحقیق حاضر، تحلیل روابط ساده و چندگانه میان هوش اخلاقی و سرمایه­ی اجتماعی با میزان مسؤولیّت­پذیری دانشجویان دانشگاه است. نوع پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از نظر اجرا، توصیفی هم­بستگی است. جامعه­ی آماری پژوهش شامل همه­ی‌ دانشجویان دانشگاه کاشان در سال تحصیلی        94-1393 مشتمل بر 7132 نفر است که با استفاده از فرمول حجم نمونه، 258 نفر به روش نمونه­گیری تصادفی طبقه­ای به­دست آمده است. ابزار گردآوری اطّلاعات در این تحقیق، سه پرسش­نامه­ی هوش اخلاقی در قالب 40 گویه در سه مؤلّفه (راستگویی، بخشش و دل­سوزی)، پرسش­نامه­ی سرمایه­ی اجتماعی در قالب 24 سؤال در چهار مؤلّفه (مشارکت اجتماعی، انسجام اجتماعی، تعلّق اجتماعی و اعتماد اجتماعی) و پرسش­نامه­ی مسؤولیّت­پذیری در قالب 42 سؤال در پنج مؤلّفه (خودمدیریّتی، امانت­داری، وظیفه­شناسی، سازمان­یافتگی و پیشرفت­گرایی) برحسب طیف پنج درجه­ای لیکرت بوده است. روایی محتوایی هر سه پرسش­نامه مورد تأیید کارشناسان قرار گرفته و پایایی پرسش­نامه­ها از طریق ضریب آلفای کرونباخ برای هوش اخلاقی 83/0، سرمایه­ی اجتماعی 87/0 و مسؤولیّت­پذیری 91/0 برآورد شده است. تجزیه و تحلیل داده­ها نیز در سطح استنباطی (ضریب هم­بستگی پیرسون، رگرسیون و آزمون t) با استفاده از نرم­افزار آماری spss انجام گرفته است. یافته­ها نشان می­دهد که میانگین هر یک از مؤلّفه­های هوش اخلاقی، سرمایه­ی اجتماعی و مسؤولیّت­پذیری از میانگین فرضی (3) بیش­تر است و بین هر یک از مؤلّفه­های هوش اخلاقی و سرمایه­ی اجتماعی با مسؤولیّت­پذیری رابطه­ی مثبت و معنادار وجود دارد. 


    حسن ملکی، فخرالسادات هاشمیان، جواد آقامحمدی،
    دوره 4، شماره 2 - ( 8-1394 )
    چکیده

    توسعه فرهنگی هم معلول توسعه و هم زمینه ساز توسعه است، به گونه ای که سایر ابعاد توسعه نیز زمینه بروز و ظهور پیدا کرده و جامعه به سوی رشد و کمال رهنمون می گردد. در جامعه دینی و اسلامی که ماهیت ارزش های فرهنگی آن را آموزه های الهی تشکیل می دهد، دین و فرهنگ رابطه ای تنگاتنگ و در هم تنیده دارند و دین، قلب تپنده و نبض فرهنگ در جوامع دیندار و مسلمان است. به بیان دیگر اسلام به منزله دین جامع و واحد فرهنگ ویژه، مدعی پاسخ گویی به تمام نیازهای بشر و برخوردار از برنامه زندگی برای همه انسان هاست. لذا هدف این پژوهش مدعی است که با بهره گیری از فضای معنوی و بینشی متون دینی و اسلامی چون نهج البلاغه و با استفاده از شاخصهای راهبردی و مؤلفه های فرهنگی پیشنهادی از سوی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، به بررسی نظری اهداف و شاخص های توسعه و تعالی فرهنگی در پرتو سخنان امام علی(ع) بپردازد. در این زمینه با تکیه بر روش کتابخانه ای و اسنادی، و با الهام از خطبه ها، نامه ها، و کلمات قصار باقی مانده از امیرالمؤمنین علیه السلام؛ شاخص های اخلاق، عقلانیت، عدالت، هویت، سرمایه و نظم اجتماعی، وحدت و انسجام، استقلال فکری و ملی، کالاو خدمات فرهنگی، بهداشت جسمی و روانی، تعاملات بین المللی، کرامت و آزادی انسانی و خانواده تفسیر و تبیین، و بارز گردید، با جریان یافتن آموزه های دینی در فرهنگ مسلمانان، مطمئنا امت اسلامی عزت و شکوه واقعیش را احراز و به مراحل عالی تری از پیشرفت و ترقی در ابعاد مادی و معنوی دست خواهد یافت.


    جهانگیر جهانگیری، نسرین محمدی،
    دوره 5، شماره 2 - ( 8-1395 )
    چکیده


    پژوهش حاضر با هدف بررسی عوامل مرتبط بر شجاعت اجتماعی انجام گرفته است. در این مطالعه از نظریه­ ی لاتانه و دارلی در کنار نظریه دورکیم به عنوان چهارچوب نظری استفاده شده است. در این تحقیق از روش پیمایش و ابراز پرسشنامه­ در میان یک نمونه ­ی 400 نفری از دانشجویان دانشگاه شیراز که با روش نمونه ­گیری طبقه­ ای انتخاب شدند، استفاده شده است. نتایج پژوهش بیانگر آن بود که شجاعت اجتماعیِ 40/2 درصد از دانشجویان در سطح متوسط رو به پایین، 27 درصد متوسط رو به بالا، 17/8 پایین بوده و تنها 12/5 درصد از دانشجویان، شجاعت اجتماعی بالایی داشته ­اند. همچنین نتایج حاصل از تحلیل رگرسیون به روش گام به گام نشان داد؛ متغیرهای بیگانگی سیاسی، گروه­ های ارادی مذهبی- سیاسی، رسانه­ های جمعی داخلی و گروه ­های ارادی اجتماعی، 18 درصد از تغییرات شجاعت اجتماعی را تبیین می­کنند.

     


    علی اصغر فیروزجائیان، محمد اسماعیل ریاحی، منصوره محمدی دوست،
    دوره 5، شماره 3 - ( 11-1395 )
    چکیده

     در گذشته روند تصاعدی میزان طلاق بطور کاملا چشم گیری باعث شد که از دیگر آسیب های خانوادگی غافل شویم. یکی از این آسیب های جدی طلاق عاطفی است که مهمترین عامل از هم گسیختگی ساختار بنیادی ترین بخش جامعه، یعنی خانواده می باشد.بر این اساس مقاله ی حاضر در صدد است با تاکید بر اختلال عوامل رابطه ای درون خانوادگی (بی نظمی) به بررسی عوامل موثر بر طلاق عاطفی در شهر نوشهر بپردازد. روش تحقیق از نوع پیمایشی و ابزار سنجش آن پرسشنامه محقق ساخته است. جامعه آماری شامل کلیه زنان و مردان متأهل شهر نوشهر می باشد. حجم نمونه آماری بر اساس فرمول کوکران 384 نفر برآورد شده است. اطلاعات با استفاده از پرسشنامه جمع آوری گردید. نتایج تحقیق نشان داد که طلاق عاطفی با متغیرهایی چون عدم همفکری مشترک، عدم همگامی مشترک، عدم همبختی مشترک و عدم همدلی مشترک رابطه ای معنادار دارد. همچنین با توجه به مدل ساختاری ارائه شده همه این متغیرها57 درصد از تغییرات متغیر وابسته( طلاق عاطفی) را تبیین کرده اند.


    بیژن خواجه نوری، محمد محمدی،
    دوره 8، شماره 2 - ( 8-1398 )
    چکیده

    سلیقه و مد برای بوردیو یک امر بدیهی و ساده است که در ذات انسان جامعه مدرن بوده و می‌توان به‌وسیله آن سلسله مراتب اجتماعی جامعه را درک کرد. آنچه این پدیده را شکل می‌دهد عوامل متعددی است که در این پژوهش سعی شده به بخشی از آن در قالب جهانی شدن در ساحت فرهنگ پرداخته شود. هدف از این پژوهش شناسایی آگاهی از رابطه جهانی‌شدن فرهنگی و سلیقه مصرفی در یک نسل سی ساله (دهه‌های 1350 تا 1370 شمسی) در شهر شیراز می‌باشد. داده‌ها با استفاده از پیمایش بر روی 425 نفر از زنان و مردان جمع‌آوری شده و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. یافته‌ها نشان می‌دهد که جهانی شدن فرهنگی تاثیر فراوانی در زمینه سلیقه مصرفی بین نسل یاد شده داشته است؛ در میان متغیرهای جهانی شدن فرهنگی، به ترتیب فردگرایی (6/32)، فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی نوین (5/6) و بازاندیشی (8/2) رابطه معناداری با متغیر وابسته دارند که جمعاً توانسته‌اند حدود 42 درصد از سلیقه پاسخگویان را تبیین کنند؛ این عدد به ما می‌گوید 42 درصد از تغییرات سلیقه پاسخگویان تحت تاثیر متغیرهای جهانی شدن می‌باشند.
    رستم علی پاکدامن کلتی، محمود محمدی، محمد مسعود،
    دوره 8، شماره 2 - ( 8-1398 )
    چکیده

    طرح های توسعه ی شهری در ایران غالبا با تاکید بر جنبه های کالبدی تهیه می شود. این شیوه موجب شده تا شالوده اصلی شهرهای ما به سمت نامناسب حرکت کندو بسیاری از عناصر و اجزایی که در بستر تاریخی شهر و متناسب با نیازهای اقتصادی و اجتماعی و... شکل گرفته بود به حال خود رها شده و ابزار تسلط بر شهر سواداگری و دلالی زمین و ساختمان باشد. هدف از مقاله حاضرآسیب شناسی اجرای طرح های توسعه شهری در ایران  از نگاه مردم شهر است. سئوالات تحقیق به شرح ذیل است.1-مفاهیم وبنیان فلسفی موجود در طرح های توسعه شهری چیست ؟ 2-روش های مناسب تهیه تا اجرای طرح های توسعه شهری در ایران چگونه است ؟ فرضیه ارائه شده این است که طرح های توسعه شهری در فرایند تهیه تا اجرا به ساکنین شهرها توجه نداشته و با توجه به آنها کمرنگ است. روش تحقیق به صورت توصیفی- تحلیلی است .  شیوه گردآوری اطلاعات نیز بصورت اسنادی و میدانی از طریق پرسشنامه در قالب طیف لیکرت  است. که با استفاده از نرم افزار (SPSS) تحلیل قرار شده . نتایج تحقیق نشان می دهد که نظام عقلانیت حاکم بر تهیه تا اجرای طرح های توسعه شهری با نظام عقلانیت موجود در جامعه ایرانی مخصوصا نگرش به ابعاد اجتماعی کمتر تطبیق دارد .
    محمد محمدی، علیرضا پورشیخیان، حسین اصغری، رفعت شهماری اردجانی،
    دوره 8، شماره 4 - ( 2-1399 )
    چکیده

       مقاله به بررسی رابطه میان ابعاد سرمایه اجتماعی در مدیریت پسماند و تحلیل عوامل موثر بر آن می­پردازد. جامعه آماری تحقیق کلیه خانواده­های ساکن شهر آمل می باشد که تعداد 445  نفر از آنان به روش نمونه گیری طبقه بندی انتخاب و مورد مطالعه قرار گرفتند. یافته ها نشان می‌دهد که  مدیریت رفتار بازیافتی در "زباله‌ی فلزی" در بالاترین سطح و  « پوست (بستنی، چیپس، پفک، تخمه،...)» در پائین‌ترین سطح قرار دارد. این یافته مهم است و نکات مهمی نیز در خصوص آن وجود دارد. ضریب همبستگی متغیرهای‌ سرمایه اجتماعی و مدیریت پسماند در این مطالعه مثبت است. با توجه به اینکه سرمایه اجتماعی سبب ایجاد فشار هنجاری برای مشارکت در امور اجتماع  می­شود. انتظار می رفت که بین هنجارهای اجتماعی و مدیریت پسماند ، همبستگی در جهت مثبت  باشد. همچنین، افزایش اعتماد اجتماعی به عنوان یکی از ابعاد سرمایه اجتماعی، میزان مدیریت پسماند را در افراد افزایش می دهد. اعتماد به این که دیگران نیز اقدامات مثبت برای بهبود وضعیت انجام می دهند سبب افزایش مشارکت می شود.
    سمیه محمدی زاد، نعمت اله عزیزی، ابراهیم صالحی عمران،
    دوره 9، شماره 3 - ( 10-1399 )
    چکیده

    هدف پژوهش حاضر واکاوی روند توسعه آموزش عالی با تاکید بر رویکرد پلی­تکنیک می­باشد. روش پژوهش تحلیلی- تاریخی است. یافته­های پژوهش بیانگر آن است که عوامل گوناگونی در توسعه دانشگاهی موثر بوده است که می­توان عوامل فرهنگی و سیاسی، عوامل اقتصادی، اجتماعی، ملی و بین­المللی را نام برد. از جمله چالش­های پیش­رو در توسعه پلی­تکنیک کشور فقدان ضرورت یا احساس نیاز در صنایع برای ارتباط با دانشگاه، فقدان ضرورت یا احساس نیاز در دانشگاه برای ارتباط با صنایع و... می­توان اشاره کرد. نتایج پژوهش نشان می­دهد که توسعه دانشگاهی پلی­تکنیک ارتباط عمیقی با پیشرفت کشور، تربیت نیروهای متخصص جهت نیازهای بازار کار و رشد صنعت دارد و توجه به رویکرد پلی­تکنیک می­تواند راه پیشرفت کشور را هموار سازد.

    جواد سقا، عبدالرضا سلمانی شاه‌محمدی، مهناز رونقی،
    دوره 10، شماره 2 - ( 8-1400 )
    چکیده

    سینمارفتن یکی از نیازهای فرهنگی جمعیت نابینای ایران است. مشکلات نابینایان، باعث شده به­ صورت محدود در این مکان حضور یابند. هدف این پژوهش درک معانی تجربه‌ی زیسته از سینمای ویژه ­ی نابینایان و چگونگی فهم این پدیده است. برای تفسیر این تجربه، از روش پدیدارشناسی تفسیری ون منن استفاده شد. نمونه‌گیری به شکل هدف­مند و ابزار جمع­ آوری داده‌ها مصاحبه و مشاهده بود. مصاحبه‌ها به شکل نیمه­ ساختارمند تا اشباع نظری 25 فرد نابینای مادرزاد که به سینمای نابینایان رفته بودند انجام شد. یافته‌های پژوهش شامل 5 مضمون، «آیین فیلم دیدن»، «لذت چندبعدی»، «توصیف گلایه ­ساز»، «تحقق یک رویا» و «یک گام به پیش» بود. نتیجه ­ی تحقیق نشان داد توصیف زنده، هم‌زمان با اکران فیلم، روشی غیرمعمول است و باعث بروز مشکلات زیادی در انتقال مفهوم تصاویر به نابینایان می‌شود. توصیف­ کنندگان فیلم هیچ­گونه آموزشی ندیده‌اند. نابینایان خواهان مجهز­شدن سینماها به سیستم‌های صوتی مخصوص نابینایان و تحقق اهداف جامعه­ ی فراگیر و تماشای فیلم در کنار سایر افراد جامعه بودند.

    دکتر مجید اسحاقی گرجی، آقای عباس محمدی،
    دوره 10، شماره 3 - ( 10-1400 )
    چکیده

    طلاق و جدایی والدین از عمده‌ترین علل بیماری‌های روانی کودکان است. از این ­رو براین تصمیم استوار شدیم تا میزان انصاف و عدالت کودکان طلاق را به‌عنوان یکی از این متغیرها با توجه به مدل‌های زیر و در بازی دیکتاتور مورد بررسی قرار دهیم. تحلیل‌های اقتصادی معمولاً بر این فرض استوار هستند که افراد کاملاً علاقمند به خود هستند و افراد به دنبال افزایش سود شخصی و فردی خود گام بر می‌دارند. اما در برخی از آزمایش‌های اقتصادی شواهد و پدیده‌هایی است که آن­ها را نمی‌توان با اتکا بر نفع و سود شخصی تفسیر و تبیین کرد. حال ما در این مقاله به بررسی مدل فهر اشمیت در مورد کودکان طلاق از دیدگاه برخورد آن­ها با بازی دیکتاتور پرداخته‌ایم. در این مدل افراد دارای تمایلات عادلانه هستند و نسبت به نتایج نابرابر حساسیت نشان می‌دهند. در این مقاله ابتدا مقدمه‌ای در مورد کودکان طلاق و خصوصیات اخلاقی آن­ها بیان کرده، سپس بازی دیکتاتور را معرفی و مدل فهر و اشمیت (1999) را مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهیم. برای بررسی درستی این مدل و نتایج آن در مورد کودکان طلاق یک آزمایش 2 نفره در قالب بازی دیکتاتور طراحی کرده‌ایم. این آزمایش برای دانش‌آموزان دختر و پسر دورۀ دوم متوسطه یکی از شهرستان‌های کشور ایران انجام گرفته است. نتایج به‌دست‌آمده نشان دادند بخش قابل توجهی از کودکان طلاق از بین عدالت و نفع شخصی، گزینۀ نفع شخصی را انتخاب می‌کنند.
     


    صفحه 1 از 1     

    مجله علمی پژوهشی مطالعات توسعه اجتماعی فرهنگی Quarterly Journal of Socio - Cultural Development Studies
    Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 72 queries by YEKTAWEB 4645