[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
داوران نسخه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 11
تعداد شماره ها: 44
تعداد مشاهده ی مقالات: 2806513
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 682182

تعداد کل نویسندگان: 908
نویسندگان غیر تکراری: 833
نویسندگان تکراری: 75
درصد نویسندگان تکراری: 8

مقالات دریافت شده: 1445
مقالات پذیرفته شده: 353
مقالات رد شده: 1069
مقالات منتشر شده: 343

نرخ پذیرش: 24.43
نرخ رد: 73.98
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
4 نتیجه برای فعالیت

نادر رزاقی، مهدی علیزاده،
دوره 2، شماره 2 - ( 8-1392 )
چکیده

اینترنت یکی از ابزارهایی است که امکان مبادله­ی اطلاعات با بسیاری از همکاران دانشگاهی و پژوهشگران علمی در سراسر جهان را فراهم می‏آورد. تحقیق حاضر به تأثیر استفاده از اینترنت در انجام فعالیت‌های علمیپژوهشی آن­ها پرداخته است. این بررسی با استفاده از روش پیمایشی و با انتخاب 165 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه مازندران به شیوه­ی نمونه گیری خوشه‏ای چند مرحله‏ای صورت گرفته است. نتایج نشان می‏دهد متغیّر سواد استفاده از اینترنت با ضریب تأثیر (63/0) مهم‌ترین و قوی‏ترین پیش‌بینی‌کننده­ی تغییرات استفاده از اینترنت در فعالیت­های علمی-پژوهشی در میان اعضای هیأت علمی بوده است و متغیّرهای تسلط بر اینترنت، امکانات و فرصت­ها، ارتباطات علمی، نگرش نسبت به اینترنت و موقعیت دانشگاهی به ترتیب در رده‌های بعدی اثرگذاری قرار داشته ‏اند.


علی تسنیمی، مهیار علوی مقدم، علی صادقی منش، هستی قادری سهی،
دوره 8، شماره 1 - ( 5-1398 )
چکیده

کیفیت و میزانِ فعالیت و کار در توسعه‌ی اجتماعی یک جامعه نقش بسزایی دارد و تمایلِ افرادِ یک جامعه به فعالیت، بستگی به ویژگی‌های روان‌شناختی‌ای دارد که بستر فرهنگی جامعه و خانواده در سبک زندگی آنان گنجانده‌است. فعالیت یکی از مؤلفه‌های بنیادین در دیدگاه روانشناختی آلفرد آدلر است که به همراهِ علاقه‌ی اجتماعی به عنوان معیار سلامت روانی شناخته می‌شود؛ ارزیابی این مؤلفه در ضرب‌المثل‌های فارسی امثال و حکم، می‌تواند بستری مناسبی برای درکِ کارکرد گزاره‌های مرتبط با فعالیت و کار در ادبیات عامیانه باشد‌. ضرب‌المثل‌ها از سویی نمود حالات روانی و تمایلات گویشوارن یک زبان هستند و از دیگر سو می‌توانند تأثیراتی ژرف بر سبک زندگی افراد یک جامعه بگذارند و کیفیت مؤلفه‌ی «فعالیت» را تحت تأثیر خود قرار دهند. با پیش چشم داشتن دیدگاه‌های روان‌شناختی آدلر و آسیب‌شناسی ضرب‌المثل‌های فارسی امثال و حکم دهخدا با روش تحلیل محتوای تلخیصی، می‌توان به درکی ژرف از آسیب‌ها و منافع این بخش از فرهنگ و ادب عامیانه‌ی ایران برای مؤلفه‌ی «فعالیت» اجتماعی دست یافت. نتیجه‌ی این بررسی نشان از آن دارد که بسامد گزاره‌های تأثیرگذارِ مثبت در ضرب‌المثل‌های فارسی بالاتر از ضرب‌المثل‌ها آسیب‌زاست و این بخش از ادب عامیانه به عنوانِ سرمایه‌ای فرهنگی می‌تواند در توسعه‌ی اجتماعی به کار گرفته شود.
 
دکتر عبدالمحمد کاشیان، خانم ندا پرنیان،
دوره 11، شماره 3 - ( 11-1401 )
چکیده

 از جمله مهم‌ترین و شگرف‌ترین پیشرفت‌های فناورانه که نقش مهمی در تحول مبادلات تجاری در سطح ملی و بین‌الملل داشته است، ظهور ارزهای دیجیتال یا رمز پایه است. قابلیت بالای این رمزارزها در پنهان ‌کردن مسیر مبادلات تجاری و بهره‌گیری از فناوری نظیر به نظیر و حذف عامل نظارتی، سبب شده است که اشتیاق زیادی برای استفاده از این رمزارزها به وجود آید. از طرفی این بستر، محمل بسیار مناسبی برای رشد و توسعۀ فعالیت‌های مجرمانه است. مسألۀ اصلی این است که آیا ورود رمزارزها به ایران، تأثیری بر افزایش حجم قاچاق ارز و کالا داشته است و این تأثیر تا چه اندازه بوده است؟ درصورتی‌که پاسخ به این سؤال مثبت باشد، فرضیۀ استفادۀ مجرمان از رمزارزها برای تسهیل مبادلات خود تأیید می‌گردد. برای پاسخ به سؤال این پژوهش، از روش ARDL استفاده شده است که به کمک آن، داده‌های مستخرج از نهادهای معتبر آماری مورد تجزیه ‌و تحلیل قرار گرفته است. نتایج پژوهش نشان می‌دهد که ورود ارزهای دیجیتال در اقتصاد ایران سبب افزایش قاچاق شده است. نتایج نشان می‌دهد تأثیر بهره‌گیری از رمزارزها در قاچاق، بسیار زیاد است و در بلندمدت تا 46 درصد قابل‌ پیش‌بینی است. نهادهای نظارتی می‌بایست از طریق کانال‌های ممکن از جمله صرافی‌های ارائه ‌دهندۀ خدمات، نظارت‌های لازم را به عمل ‌آورند.

آقای یزدان اعظمی، دکتر خلیل میرزایی، دکتر باقر ساروخانی، دکتر بهمن باینگانی،
دوره 11، شماره 4 - ( 2-1402 )
چکیده

رابطۀ انسان با محیط زیست، همواره در حال تغییر و تحول است. انسان ها با ورود به عصر صنعت و مدرنیته، سبک زندگی خود را براساس عقلانیت ابزاری تغییر داده­اند و با تصمیم­گیریهای خودخواهانه و یک­ جانبه، بحران­ های زیست محیطی فراوانی را به وجود آوردهاند که نگرانی و تشویش عموم مردم در جوامع مختلف را به خود جلب کرده است و مسألۀ محیط زیستی به مسئلهای جهانی و اجتماعی مبدل شده است. در این راستا، پژوهش حاضر با هدف بررسی جامعه­ شناختی عوامل مؤثر بر فعالیتهای محیط زیستی انجام شده است. روش تحقیق پژوهش حاضر از نوع پیمایش بوده است. جامعۀ آماری شامل کلیۀ فعالان محیط زیست در دو شهرستان مریوان و بانه می ­باشد که 385 نفر از طریق فرمول آماری کوکران و به شیوۀ نمونه ­گیری احتمالی طبقه­ ای متناسب با حجم، جهت گردآوری اطلاعات انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ­ها پرسشنامه محقق­ ساختۀ مبتنی بر بخش کیفی این تحقیق می ­باشد و نرم افزار تجزیه و تحلیل اطلاعات نرم افزار SPSS است. نتایج حاصل از آزمون همبستگی r پیرسون نشان داد که همبستگی بین تمامی متغیرهای مستقل پژوهش شامل نگرش به فعالیت محیط زیستی به مثابۀ امر سیاسی، نگرش به فعالیت محیط زیستی به مثابۀ، امر زیبایی شناختی، نگرش به فعالیت محیط زیستی به مثابۀ امر اقتصادی، نگرش به فعالیت محیط زیستی به مثابۀ امر مذهبی و نگرش به فعالیت محیط زیستی به مثابۀ امر بهداشتی، با متغیر فعالیت محیط زیستی در سطح معناداری کوچکتر از 01/0 از نظر آماری مورد تأیید واقع شد. همچنین، نتایج حاصل از تحلیل رگرسیونی چند متغیر حاکی از آن است که متغیرهای مستقل حاضر در مدل رگرسیونی، توانسته­ اند 4/65 درصد از تغییرات متغیر فعالیت ­های محیط زیستی را تبیین و پیش­بینی نمایند. در این میان، متغیر فعالیت محیط زیست به مثابۀ امری زیبایی­ شناختی بیشترین تأثیر را بر متغیر وابسته داشته است.


صفحه 1 از 1     

مجله علمی پژوهشی مطالعات توسعه اجتماعی فرهنگی Quarterly Journal of Socio - Cultural Development Studies
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 30 queries by YEKTAWEB 4645