[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
داوران نسخه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 11
تعداد شماره ها: 44
تعداد مشاهده ی مقالات: 2816183
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 685840

تعداد کل نویسندگان: 912
نویسندگان غیر تکراری: 837
نویسندگان تکراری: 75
درصد نویسندگان تکراری: 8

مقالات دریافت شده: 1451
مقالات پذیرفته شده: 356
مقالات رد شده: 1070
مقالات منتشر شده: 343

نرخ پذیرش: 24.53
نرخ رد: 73.74
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
3 نتیجه برای مذهب

یعقوب فروتن،
دوره 3، شماره 4 - ( 2-1394 )
چکیده

هدف اساسی تحقیق حاضر این است که مهمترین ویژگیهای مرتبط با چگونگی بازنمایی فرآیند جامعه پذیری و شکلگیری هویت­های دینی و ملی و قومی را با تاکید بر نقش عنصر جنسیت و جایگاه سیستم های آموزشی مورد مطالعه و بررسی قرار دهد تا از این طریق، مبانی نظری و یافته­های پژوهشی لازم بمنظور سنجش بازتولید مدل هژمونی مردانه جامعه­پذیری در ایران ارائه گردد. مطابق یافته­های این تحقیق، بازتولید الگوهای ناظر بر هژمونی مردانه از طریق سیستم آموزشی در عرصه­های گوناگون جامعه پذیری جنسیتی و دینی و ملی، کاملاً چشمگیر و فراگیر است، که تایید کننده این واقعیت اساسی است که تفوق مطلق جنس مذکر اصولا معطوف به مفروضات و گزاره­هایی است که پیشاپیش پذیرفته شده و قطعی تلقی می­شوند و بر اساس آنها نقش­های جنسیتی متفاوت برای مردان و زنان در فرهنگ و اقتصاد خانواده و جامعه شکل یافته و سازماندهی می­شوند و چنین باورهایی را از طریق مکانیسم­های متعدد جامعه پذیری بویژه سیستم­های آموزشی و رسانه ای در جامعه تقویت و نهادینه می­کنند.   


مصطفی ظهیری نیا، هدایت اله نیکخواه، بهروز بهروزیان،
دوره 4، شماره 4 - ( 2-1395 )
چکیده

نقش کلیدیِ کار در توسعه و بهبود اجتماع غیرقابل ‌انکار است و جامعه‌ای که خواهان پیشرفت است باید کار، فرهنگ کار و نیروی انسانی را به­طور ویژه مورد توجّه قرار دهد. وجود فرهنگ کار، مدیریّت رفتارهای کارکنان است که با هدایت صحیح می‌توان به بهره‌وری فردی و نهایتاً بهره‌وری سازمانی دست یافت. از این رو، در این پژوهش به بررسی عوامل مؤثّر بر فرهنگ ‌کار در بین کارکنان دانشگاه‌ پرداخته شده است. روش مورد استفاده در این پژوهش، روش پیمایشی است. جامعه­ی آماری تحقیق نیز شامل همه­ی کارمندان دانشگاه‌های شهرستان بروجرد (دانشگاه آیت‌ا... بروجردی، آزاد اسلامی، پیام نور و علمی­ کاربردی) است که از این میان، حجم نمونه با استفاده از روش نمونه‌گیری طبقه‌ای، 185 نفر تعیین گردیده است. داده‌های پژوهش هم با استفاده از پرسش‌نامه جمع‌آوری شده است. نتایج توصیفی بیانگر آن هستند که میانگین نمره­ی فرهنگ کار و ابعاد آن در سطح متوسّط به بالاست. نتایج تحلیلی پژوهش نیز نشان می‌دهد روابط اجتماعی، رضایت شغلی، ارزش‌های مذهبی، درک عدالت سازمانی، بوروکراسی، سن، سنوات کاری و تحصیلات، رابطه­ی مثبت و معناداری بافرهنگ کار دارند. 


آقای یزدان اعظمی، دکتر خلیل میرزایی، دکتر باقر ساروخانی، دکتر بهمن باینگانی،
دوره 11، شماره 4 - ( 2-1402 )
چکیده

رابطۀ انسان با محیط زیست، همواره در حال تغییر و تحول است. انسان ها با ورود به عصر صنعت و مدرنیته، سبک زندگی خود را براساس عقلانیت ابزاری تغییر داده­اند و با تصمیم­گیریهای خودخواهانه و یک­ جانبه، بحران­ های زیست محیطی فراوانی را به وجود آوردهاند که نگرانی و تشویش عموم مردم در جوامع مختلف را به خود جلب کرده است و مسألۀ محیط زیستی به مسئلهای جهانی و اجتماعی مبدل شده است. در این راستا، پژوهش حاضر با هدف بررسی جامعه­ شناختی عوامل مؤثر بر فعالیتهای محیط زیستی انجام شده است. روش تحقیق پژوهش حاضر از نوع پیمایش بوده است. جامعۀ آماری شامل کلیۀ فعالان محیط زیست در دو شهرستان مریوان و بانه می ­باشد که 385 نفر از طریق فرمول آماری کوکران و به شیوۀ نمونه ­گیری احتمالی طبقه­ ای متناسب با حجم، جهت گردآوری اطلاعات انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ­ها پرسشنامه محقق­ ساختۀ مبتنی بر بخش کیفی این تحقیق می ­باشد و نرم افزار تجزیه و تحلیل اطلاعات نرم افزار SPSS است. نتایج حاصل از آزمون همبستگی r پیرسون نشان داد که همبستگی بین تمامی متغیرهای مستقل پژوهش شامل نگرش به فعالیت محیط زیستی به مثابۀ امر سیاسی، نگرش به فعالیت محیط زیستی به مثابۀ، امر زیبایی شناختی، نگرش به فعالیت محیط زیستی به مثابۀ امر اقتصادی، نگرش به فعالیت محیط زیستی به مثابۀ امر مذهبی و نگرش به فعالیت محیط زیستی به مثابۀ امر بهداشتی، با متغیر فعالیت محیط زیستی در سطح معناداری کوچکتر از 01/0 از نظر آماری مورد تأیید واقع شد. همچنین، نتایج حاصل از تحلیل رگرسیونی چند متغیر حاکی از آن است که متغیرهای مستقل حاضر در مدل رگرسیونی، توانسته­ اند 4/65 درصد از تغییرات متغیر فعالیت ­های محیط زیستی را تبیین و پیش­بینی نمایند. در این میان، متغیر فعالیت محیط زیست به مثابۀ امری زیبایی­ شناختی بیشترین تأثیر را بر متغیر وابسته داشته است.


صفحه 1 از 1     

مجله علمی پژوهشی مطالعات توسعه اجتماعی فرهنگی Quarterly Journal of Socio - Cultural Development Studies
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4645