[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
داوران نسخه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 12
تعداد شماره ها: 48
تعداد مشاهده ی مقالات: 3133369
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 801610

تعداد کل نویسندگان: 972
نویسندگان غیر تکراری: 891
نویسندگان تکراری: 81
درصد نویسندگان تکراری: 8

مقالات دریافت شده: 1514
مقالات پذیرفته شده: 380
مقالات رد شده: 1111
مقالات منتشر شده: 366

نرخ پذیرش: 25.1
نرخ رد: 73.38
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
3 نتیجه برای تحلیل مضمون

صدیقه رضایی پاشا، فریده شریفی فر، محمود شارع پور، علی اصغر کیا،
دوره 9، شماره 4 - ( 1-1400 )
چکیده

هدف از نگارش این مقاله تحلیل تماتیک خبرهای المپیک 2020 توکیو با تأکید بر جنسیت و ارائه الگویی بومی از مولفه های مرتبط با آن با استفاده از نظریه های متخصصان است .
روش شناسی مقاله حاضر در چارچوب استراتژی تحقیق کیفی و بر اساس روش تحلیل تماتیک داده های متنی رویداد المپیک توکیو 2020(1 مرداد- 17 مرداد ) در روزنامه شرق1400 می باشدکه به صورت نمونه گیری هدفمند ، ابتدا بر اساس وجوه مشترک، تم های مرتبط، اصلی و در نهایت تم های مرکزی هر کدام از مقولات موضوع تحقیق را شناسایی و در نهایت شبکه مضامین مرتبط با چیستی بازنمایی جنسیت در رسانه ای ایرانی را ترسیم و تحلیل می کند. روش اعتبارسنجی پژوهش نیز « روایی تفسیری » ، به معنای ارائه و بازخورد نتایج پژوهش به صاحب نظران برای تائید نهایی آن است.
یافته هانشان می دهد که مفاهیم ( هژمونی ، استعاره های ورزشی ، فوق واقعیت ) برای ترسیم بازنمایی جنسیت نقش کلیدی دارد . این پژوهش می تواند الگوی مناسبی با نگاهی کلی گرا، سیستمی و بلند مدت به مقوله جامعه شناسی ورزش المپیک باشد.
دکتر لیلا علوی،
دوره 11، شماره 2 - ( 7-1401 )
چکیده

این مطالعه به بررسی تجربۀ زیستۀ زنان قدرتمند قربانی خشونت خانگی در جامعۀ ایرانی با رویکرد کیفی پدیدارشناختی می­ پردازد. داده­های این مقاله در سال 1400 از طریق مصاحبۀ عمیق نیمه­ ساختارمند از هفت زن قدرتمند که به ­صورت هدفمند از شهر قزوین انتخاب شده بودند، جمع­ آوری شد. یافته ­ها نشان می­ دهند که خشونت خانگی با بالا رفتن جایگاه اجتماعی و اقتصادی زنان ناپدید نمی­شود، بلکه از رنگی به رنگ دیگر درمی­ آید. الگوها و مضامین داده ­های مرتبط با سؤالات پژوهش، از طریق تحلیل مضمون استخراج گردید. مضامین اصلی مربوط به بسترهای اجتماعی خشونت خانگی، تناقض نقشی، به­ هم خوردن توازن در ساخت قدرت در خانواده، داغ اجتماعی تجربۀ خشونت و فقدان حمایت قانونی از قربانی است. مضامین مربوط به پیامدهای تجربۀ خشونت خانگی در زنان قدرتمند عبارتند از تاب­ آوری، خودارزیابی منفی و افسردگی و نیز مضامین اصلی، چگونگی انتقال احساس و ادراک از تجربۀ خشونت خانگی، اعتقاد به توانمندی زنان، خوش­بینی و تأکید بر جایگاه مدیریتی خود به ­عنوان یک زن می­ باشند. آن­چه که از یافته ­ها منتج می­ شود این است که زنان قدرتمند قربانی خشونت خانگی، علاوه بر تأثیرپذیری از ساختارهای مردسالار هژمونیک، قربانی تداوم چرخۀ خشونت منتج از همدستی­ شان با همسر آزارگر خود نیز هستند.

فریدون تقی پور، داود ابراهیم پور، صمد صباغ، محمود علمی،
دوره 12، شماره 3 - ( 12-1402 )
چکیده

پژوهش حاضر با هدف شناسایی چالش ­ها و راهکارهای بحران سالمندی در ایران انجام شده است. روش پژوهش با رویکرد کیفی از نوع تحلیل مضمون است. نمونۀ پژوهش، 27 سند پژوهش را با اعتبارسنجی 10 مصاحبۀ نیمه ساختاریافته از خبرگان با معیار درون گنجی تشکیل می­دهد که با روش نمونه­ گیری از نوع نظری هدفمند انتخاب شده ­اند. برای سنجش اعتبار پژوهش، از روش آزمون‌ـ بازآزمون استفاده شده است و نتایج این دو کدگذاری با بهره‌گیری از روش هولستی، 91/0 به دست آمد. تحلیل داده ­ها نیز با بهره ­گیری از نرم‌افزار کیفی MAXQDA انجام شد. یافته­ های پژوهش عبارتند از: 1. مختصات بحرانِ سالمندی با مؤلفه­ های واپسماندگی و حاشیه‌ای شدن، منزلت‌زدایی، بی‌معنایی و پیدایی قشر ناامید، زنانه شدن سالمندی، تورم نیازمندی، انباشت بیماری‌ها، احساس بی‌ارزشی، تنهایی و افسردگی، رهاشدگی، اضطراب وجودی و رشد انفجاری جمعیت 2. پیدایی و تشدید بحران سالمندی ناشی از وجود شبکۀ تبیینی چندگانه با عناصر 18گانه شامل تضعیف حمایت‌گرهای عاطفی، اثر عارضی مدرنیزاسیون، تغییرات کمی و کیفی دینداری و از دست رفتن حمایت‌گرهای دینی، کاهش فرصت حضور و مشارکت سالمندان در جامعه، بازنمایی غیرحمایتی صنعت فرهنگ از سالمند و الگوی شهرسازی غیرحمایتگر. در نتیجه، همسو با فضای تبیینی بحران سالمندی، تجویزات راهبردی به عنوان راهکار پیشنهاد شد.


 

صفحه 1 از 1     

مجله علمی پژوهشی مطالعات توسعه اجتماعی فرهنگی Quarterly Journal of Socio - Cultural Development Studies
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 27 queries by YEKTAWEB 4710