|
|
|
 |
جستجو در مقالات منتشر شده |
 |
|
4 نتیجه برای راهبرد
سیاوش صلواتیان، محمدقلی میناوند، ایمان خدابنده بایگی، دوره 6، شماره 2 - ( 8-1396 )
چکیده
افزایش سواد رسانهای مخاطب عاملی است که مخاطب و رابطۀ مخاطب با رسانه را برای همیشه دگرگون میکند و در نتیجه رسانه نیز باید برای ادامۀ نیل به اهداف و انجام مأموریتهای خود دگرگون گردد. پس از انتخاب سازمان صداوسیما بهعنوان رسانۀ موردنظر در این پژوهش و شناسایی چالشهای افزایش سواد رسانهای مخاطبان برای سازمان صداوسیما (تحول در مخاطب و رابطۀ مخاطب با رسانه)، راهبردهای تحولی برای سازمان صداوسیما متناسب با افزایش سواد رسانهای مخاطبان شناسایی شد. در این پژوهش از روش مصاحبۀ عمیق بهره گرفته شد. پژوهشگر با در اختیار قرار دادن «چالشهای افزایش سواد رسانهای مخاطبان برای سازمان صداوسیما» از مصاحبهشوندهها درخواست کرد تا راهبردهای خود برای تحول در سازمان صداوسیما متناسب با افزایش سواد رسانهای مخاطبان بیان کنند. پس از انجام 15 مصاحبه و کدگذاری یافتهها 95 راهبرد برای تحول سازمان صداوسیما به دست آمد که در 17 بخش با عناوین: اعتماد مخاطب و بیطرفی رسانه، مخاطب پژوهی، تکثر تنوع و چندصدایی در رسانۀ ملی، اقناع مخاطبان، درآمدزایی و کاهش هزینهها، محصولات نمایشی، نیروی انسانی، فضای مجازی و رسانههای اجتماعی، سیاستگذاری، رقبا، مطالعات آیندهپژوهی، محتوای تولیدشده توسط مخاطب، آسیبشناسی و اثر سنجی، مزیت رقابتی، نخبگان، برنامهریزی پخش و سرعت طبقهبندی شدند.
حسن بختیاری، مصطفی عزیزی شمامی، دوره 9، شماره 3 - ( 10-1399 )
چکیده
هدف پژوهش حاضر طراحی الگوی تربیت و تعالی بمنظور مکانیسمی برای توسعه فرهنگی فرماندهان و مدیران راهبردی بود. بدین منظور، از روش تحقیق کیفی پدیدارشناسی استفاده شد. نمونهای هدفمند متشکل از 10 نفر از فرماندهان و مدیران راهبردی و محققین و اعضای هیئت علمی متخصص در حوزه تعالی به عنوان مطلعین کلیدی انتخاب شدند. با بررسی و تحلیل دقیق مصاحبههای انجام شده در قالب مضمون فراگیر، مضامین سازمان دهنده و مضامین پایه مقولات استخراج شده تعالی و تربیت فرماندهان و مدیران راهبردی در چندین محور تقسیمبندی شد. در بالاترین سطح ابعاد تعالی فرماندهان و مدیران در قالب مضامین سازمان دهنده فردی و روانشناختی، حرفه ای و مکتبی و سیاسی مشخص شد. بُعد فردی و روانشناختی دارای مضامین پایه دانش عمومی، دانش ارتباطی، دانش تخصصی، دانش ضمنی، دانش مدیریتی و شخصیت می باشد. بُعد حرفه ای شامل مضامین پایه نگرش حرفه ای، انگیزه حرفه ای، مهارت انسانی، مهارت فنی، مهارت ادراکی و مهارت تصمیم گیری است. بُعد مکتبی و سیاسی شامل مضامین پایه بینش سیاسی، بینش اعتقادی و بینش الهی و دینی و همچنین راهبردهای تربیت تعالی عبارتند از روابط تعالی بخش، تکالیف تعالی بخش، ارزیابی تعالی بخش، آموزش های تعالی بخش و اقدامات خود تعالی بخش می باشند.
خانم محبوبه سادات هدی، دکتر محمدتقی کرمی قهی، دکتر خلیل میرزایی، دوره 11، شماره 1 - ( 5-1401 )
چکیده
این پژوهش توصیفی تحلیلی با هدف شناسایی استراتژی های زنان در مواجهه با سلطۀ مردان، انجام شده است. سؤال اصلی این است که زنان چه راهبردهایی در مواجهه و مقابله با نابرابری ها، تبعیض های جنسیتی و خشونت های ناشی از ایدئولوژی مردسالارانه، اتخاذ می کنند؟ روش گراندد تئوری و مصاحبۀ عمیق با سؤالات نیمه ساختیافته، به عنوان ابزار پژوهش و تکنیک گردآوری داده ها، در نظر گرفته شد. انتخاب 43 زن با نمونه گیری هدفمند و با تأکید بر اشباع نظری، به روایت آنها از استراتژی ها، انجام شد. نتایج نشان می دهد به دلیل غلبۀ سنت و ایدئولوژی و مشروع سازی سلطه، طی فرآیند جامعه پذیری در جامع، مردسالار و القاء جایگاه حاشیه ای زنان در سطح اندیشه و عمل، گاهی شاهد پذیرش وضع موجود، خودنادیده انگاری و سکوت اجباری تحت عنوان راهبرد خاموش با سوژۀ هژمونیک هستیم. لیکن بر اساس آگاهی از نیازها و علائق و در اعتراض به وضع موجود و لزوم دگرگون سازی آن، زنان استراتژی های اصلاحی، استقلال طلبانه، اعتراضی، تنبیهی، رهایی، حذفی، تدافعی، تهاجمی، آگاهی بخشی و پیشگیرانه را اتخاذ کرده و با کنشگری، سوژه های مصلح، مستقل، معترض، هشداردهنده، مجبور، منصرف، تلافی کننده، مهاجم، معلم و محتاط را ظهور داده و در 4 راهبرد کلی تحمل اجباری، اصلاحی، دگرگون سازی و پیشگیرانه، به تصویر کشیدند.
پیمان آرامش صدیق، سید عبدالمجید بحرینیان، احمد منصوری، دوره 12، شماره 3 - ( 12-1402 )
چکیده
بنا بر اعلام سازمان بهداشت جهانی، عوامل اجتماعی-روانی تأثیر 85 درصدی بر سلامت دارد. بیماری، نتیجۀ تعامل عوامل سه گانۀ جامعه شناختی، روانشناختی و زیستی است. این مطالعه در زمینۀ بررسی عوامل اجتماعی و روانشناختی، به عنوان زمینۀ ابتلای بیماران مبتلا به آرتریت روماتویید است. هدف اصلی این پژوهش، شناخت عوامل جامعه شناختی و عوامل روانشناختی در ایجاد زمینۀ ابتلای بیماران به آرتریت روماتویید است. روش پژوهش حاضر، توصیفی-تحلیلی از نوع علی- مقایسه ای و پس رویدادی است. جهت تحلیل متغیرهای جامعه شناسی از آزمون همبستگی پیرسون، رگرسیون چند متغیره و آنالیز واریانس استفاده گردید. جامعۀآماری این تحقیق، 127 نفر از بیماران زن مبتلا به آرتریت روماتوئید کلینیک روماتولوژی بیمارستان امام خمینی در سالهای 1388-1400 و 127 نفر از افراد سالم هستند که پس از تشخیص گذاری روماتولوژیست، بیماران با نمونه گیری هدفمند انتخاب شدند. ابزار سنجش اختلالات روانشناختی، پرسشنامۀ فرم بلندطرحواره های ناسازگار یانگ و پرسشنامۀ راهبردهای مقابله ای لازاروس می باشد. پرسشنامۀ عوامل اجتماعی در تعیین متغیرهای جامعه شناختی نیز محقق ساخته است.. در تجزیه و تحلیل داده ها و اطلاعات، از نرم افزار Spss22 استفاده گردید. مطابق نتایج آزمون رگرسیون چند متغیره، شش متغیر اجتماعی 1 . طبقۀ اقتصادی پایین 2.سبک زندگی 3. آسیب خانوادۀ بالا 4 . حمایت عاطفی پایین 5. مشارکت اجتماعی پایین و 6. تحصیلات پایین، تأثیرمعنی داری بر ایجاد زمینۀ روانشناختی و زمینۀ ابتلای به بیماری آرتریت روماتویید داشتند. همچنین نتایج نشان داد که همۀ بیماران مبتلا به آرتریت روماتویید در این پژوهش، دارای طرحواره های ناسازگار اولیه و راهبردهای مقابله ای ناسازگار بودند، اما افراد سالم فاقد آن بودند.
|
|
|
|
|
|