[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
داوران نسخه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 12
تعداد شماره ها: 46
تعداد مشاهده ی مقالات: 2883315
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 710222

تعداد کل نویسندگان: 928
نویسندگان غیر تکراری: 850
نویسندگان تکراری: 78
درصد نویسندگان تکراری: 8

مقالات دریافت شده: 1468
مقالات پذیرفته شده: 364
مقالات رد شده: 1078
مقالات منتشر شده: 354

نرخ پذیرش: 24.8
نرخ رد: 73.43
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
3 نتیجه برای رویکرد

رستم علی پاکدامن کلتی، محمود محمدی، محمد مسعود،
دوره 8، شماره 2 - ( 8-1398 )
چکیده

طرح های توسعه ی شهری در ایران غالبا با تاکید بر جنبه های کالبدی تهیه می شود. این شیوه موجب شده تا شالوده اصلی شهرهای ما به سمت نامناسب حرکت کندو بسیاری از عناصر و اجزایی که در بستر تاریخی شهر و متناسب با نیازهای اقتصادی و اجتماعی و... شکل گرفته بود به حال خود رها شده و ابزار تسلط بر شهر سواداگری و دلالی زمین و ساختمان باشد. هدف از مقاله حاضرآسیب شناسی اجرای طرح های توسعه شهری در ایران  از نگاه مردم شهر است. سئوالات تحقیق به شرح ذیل است.1-مفاهیم وبنیان فلسفی موجود در طرح های توسعه شهری چیست ؟ 2-روش های مناسب تهیه تا اجرای طرح های توسعه شهری در ایران چگونه است ؟ فرضیه ارائه شده این است که طرح های توسعه شهری در فرایند تهیه تا اجرا به ساکنین شهرها توجه نداشته و با توجه به آنها کمرنگ است. روش تحقیق به صورت توصیفی- تحلیلی است .  شیوه گردآوری اطلاعات نیز بصورت اسنادی و میدانی از طریق پرسشنامه در قالب طیف لیکرت  است. که با استفاده از نرم افزار (SPSS) تحلیل قرار شده . نتایج تحقیق نشان می دهد که نظام عقلانیت حاکم بر تهیه تا اجرای طرح های توسعه شهری با نظام عقلانیت موجود در جامعه ایرانی مخصوصا نگرش به ابعاد اجتماعی کمتر تطبیق دارد .
سمیه محمدی زاد، نعمت اله عزیزی، ابراهیم صالحی عمران،
دوره 9، شماره 3 - ( 10-1399 )
چکیده

هدف پژوهش حاضر واکاوی روند توسعه آموزش عالی با تاکید بر رویکرد پلی­تکنیک می­باشد. روش پژوهش تحلیلی- تاریخی است. یافته­های پژوهش بیانگر آن است که عوامل گوناگونی در توسعه دانشگاهی موثر بوده است که می­توان عوامل فرهنگی و سیاسی، عوامل اقتصادی، اجتماعی، ملی و بین­المللی را نام برد. از جمله چالش­های پیش­رو در توسعه پلی­تکنیک کشور فقدان ضرورت یا احساس نیاز در صنایع برای ارتباط با دانشگاه، فقدان ضرورت یا احساس نیاز در دانشگاه برای ارتباط با صنایع و... می­توان اشاره کرد. نتایج پژوهش نشان می­دهد که توسعه دانشگاهی پلی­تکنیک ارتباط عمیقی با پیشرفت کشور، تربیت نیروهای متخصص جهت نیازهای بازار کار و رشد صنعت دارد و توجه به رویکرد پلی­تکنیک می­تواند راه پیشرفت کشور را هموار سازد.

تقی آزادارمکی، زهرا خستو،
دوره 12، شماره 2 - ( 8-1402 )
چکیده

در بررسی تحولات توسعه­ای جامعه­­ شناسی در ایران، تغییرات کمی و کیفی، به عنوان شاخصی مهم در شناخت این تحولات مورد توجه بوده است. این مطالعه بر اساس رویکرد نسلی، به بررسی متونی می ­پردازد که جامعه­ شناسی در ایران را مورد بررسی قرار داده ­اند. در بررسی معنای جامعه ­شناسی در میان نسل­ ها این پرسش مطرح می شود که رویکردهایی که در گذشته، جامعه­ شناسی را مورد بررسی قرار داده ­اند چگونه بوده ­اند و تا به امروز چه تغییراتی داشتند؟ با استفاده از روش تحلیل محتوای کیفی  به بررسی محتوای 186 آثار مکتوب پرداخته شد که در دهۀ70 و 80 به­ طور اختصاصی، جامعه­ شناسی در ایران را مورد بحث و بررسی قرار داده­ اند. گفتمان حاکم بر تحلیل­ های موجود از جامعه­ شناسی در ایران، گفتمان توسعه با جهت ­گیری آسیب­ شناسانه است. نسل سومی­ و چهارمی­ ها، جامعه شناسی را در خدمت توسعۀ ملّی و حل مسائل اجتماعی می­ بینند. اما نسل جدید، کمتر سیاست را برجسته می­ کند و گرایش بیشتری به  تاریخ و رویکردهای کیفی در بررسی جامعه شناسی در ایران دارد.
 


صفحه 1 از 1     

مجله علمی پژوهشی مطالعات توسعه اجتماعی فرهنگی Quarterly Journal of Socio - Cultural Development Studies
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4660