|
|
|
 |
جستجو در مقالات منتشر شده |
 |
|
3 نتیجه برای ایمان
سیاوش صلواتیان، محمدقلی میناوند، ایمان خدابنده بایگی، دوره 6، شماره 2 - ( 8-1396 )
چکیده
افزایش سواد رسانهای مخاطب عاملی است که مخاطب و رابطۀ مخاطب با رسانه را برای همیشه دگرگون میکند و در نتیجه رسانه نیز باید برای ادامۀ نیل به اهداف و انجام مأموریتهای خود دگرگون گردد. پس از انتخاب سازمان صداوسیما بهعنوان رسانۀ موردنظر در این پژوهش و شناسایی چالشهای افزایش سواد رسانهای مخاطبان برای سازمان صداوسیما (تحول در مخاطب و رابطۀ مخاطب با رسانه)، راهبردهای تحولی برای سازمان صداوسیما متناسب با افزایش سواد رسانهای مخاطبان شناسایی شد. در این پژوهش از روش مصاحبۀ عمیق بهره گرفته شد. پژوهشگر با در اختیار قرار دادن «چالشهای افزایش سواد رسانهای مخاطبان برای سازمان صداوسیما» از مصاحبهشوندهها درخواست کرد تا راهبردهای خود برای تحول در سازمان صداوسیما متناسب با افزایش سواد رسانهای مخاطبان بیان کنند. پس از انجام 15 مصاحبه و کدگذاری یافتهها 95 راهبرد برای تحول سازمان صداوسیما به دست آمد که در 17 بخش با عناوین: اعتماد مخاطب و بیطرفی رسانه، مخاطب پژوهی، تکثر تنوع و چندصدایی در رسانۀ ملی، اقناع مخاطبان، درآمدزایی و کاهش هزینهها، محصولات نمایشی، نیروی انسانی، فضای مجازی و رسانههای اجتماعی، سیاستگذاری، رقبا، مطالعات آیندهپژوهی، محتوای تولیدشده توسط مخاطب، آسیبشناسی و اثر سنجی، مزیت رقابتی، نخبگان، برنامهریزی پخش و سرعت طبقهبندی شدند.
روح اله جلیلی، محمد تقی ایمان، دوره 8، شماره 4 - ( 2-1399 )
چکیده
این پژوهش با هدف کاوش تصویر آینده در انجام رساله بین دانشجویان دکتری دانشگاه شیراز انجام گرفته و تفسیر فهم مشارکتکنندگان از موضوع، از طریق مصاحبه عمیق با 8 نفر از دانشجویان صورت گرفته است. بر اساس رویکرد استفهامی از روش پدیدارشناسی تفسیری برای تحلیل دادهها استفاده شده است. یافتهها نشان میدهد رساله دکتری در تصویر بزرگ دانشجویان از زندگی، جایگاه خاصی ندارد. به منظور تصریح یافتهها، از مضامین استعاری استفاده شده است. رساله نزد مشارکتکنندگان به مثابه «ابزار گذار» محسوب میشود و فرایند انجام آن از اهمیت مرکزی برخوردار نیست. آنها رساله را مرحلهای میدانند که فقط باید پشت سر گذاشته شود. مبتنی بر این تعریف، آنها خود را همچون مسافری گذری تلقی میکنند. یک «مسافر گذری» برای استقرار و پیگیری هدفی درازمدت در آینده زمان کافی ندارد. این رویکرد دانشجویان، به زعم ما حاوی نکات مهمی برای سیاستگذاران پژوهش بوده و مستلزم توجه آنها برای بازنگری بنیادی سیاستها است. بدین معنا که با حذف رویکرد کمّیگرایانه در گسترش تحصیلات عالی، به برساخت چشماندازی مشخص از اجرای دورههای دکتری تمرکز کنند.
فرحناز آهنگ، عبدالمجید ایمانی، نورمحمد یعقوبی، دوره 9، شماره 2 - ( 8-1399 )
چکیده
با توجه به اهمیت موضوع مشارکت اجتماعی و استفاده از رویکرد اجتماع محور در توسعه جوامع پژوهش حاضر درصدد شناسایی عوامل کلیدی مؤثر بر مشارکت اجتماعی در سازمانهای اجتماع محور پیشگیری از اعتیاد با رویکرد سناریونویسی میباشد. پژوهش در رهیافت قیاسی استقرایی و به صورت کمی و کیفی است که از حیث ماهیت اکتشافی و از نظر هدف، کاربردی است. جامعه آماری هر دو مرحله کیفی و کمی خبرگان فعال در حوزه پیشگیری اجتماع محور از اعتیاد بودند که از طریق نمونهگیری گلوله برفی، نمونه هر دو مرحله انتخاب شد. برای گردآوری دادههای در مرحله کیفی از مطالعات کتابخانهای، پژوهشهای معتبر در راستای موضوع و مصاحبه با نمونه پژوهش استفاده شد. در مرحله کمی دادهها به کمک دو پرسشنامه میک مک و تحلیل وضعیت جمعآوری گردید. در این پژوهش برای سنجش روایی، ضمن استفاده از روایی صوری، از کنش متقابل سهگانه استفاده شد و دادهها با کمک نرم افزارهای اسپیاساس، میکمک و سناریوویزارد تحلیل گردید. مطابق یافتههای پژوهش 9 عامل بهعنوان عوامل کلیدی مؤثر بر مشارکت اجتماعی، 30 وضعیت محتمل برای 9 عامل و دو دسته سناریوهای پیشبرنده و بازدارنده برای مشارکت اجتماعی در سازمانهای اجتماع محور پیشگیری از اعتیاد شناسایی شد.
|
|
|
|
|
|