|
|
|
 |
جستجو در مقالات منتشر شده |
 |
|
4 نتیجه برای زابلی زاده
اردشیر زابلی زاده، هادی ابراهیمی کیاپی، دوره 7، شماره 4 - ( 2-1398 )
چکیده
سازمان صداوسیما بهعنوان بازوی دیپلماسی عمومی جمهوری اسلامی ایران فعالیتهای گستردهای در زمینه پخش بینالمللی برنامههای رادیویی و تلویزیونی خود دارد. این برنامهها به زبانهای مختلف چون انگلیسی، فرانسوی، آذری، عربی، و ... برای مخاطبان منطقهای و فرامنطقهای پخش میشود. حجم زیادی از فعالیتهای بینالمللی این سازمان در قالب خبر و برنامههای خبری است. سه شبکه تلویزیونی العالم، پرس تیوی و هیسپان تیوی شبکههایی هستند که به پخش خبر به زبانهای عربی، انگلیسی و اسپانیایی میپردازند. در این مقاله با مطالعه تطبیقی شبکههای خبری بینالمللی و تحلیل عملکرد آنها در حوزه برندسازی برای رسانه، پیشنهادی مبنی بر یکپارچهسازی برند شبکههای خبری بینالمللی سازمان صداوسیما ذیل یک نام ارائه شده است. بر مبنای این پیشنهاد این سه شبکه در کنار شبکه بینالمللی خبر، با یک نام و برند به فعالیت خود ادامه خواهند داد و هر یک بهعنوان شاخه انگلیسی، عربی، اسپانیایی و فارسی یک شبکه خبری واحد شناخته خواهند شد. این اتفاق میتواند از طریق ایجاد یک مدیریت برند یکپارچه منجر به تقویت ارزش برند سازمان صداوسیما در سطح مخاطبان بینالمللی شود.
اردشیر زابلی زاده، مرتضی شمس، رضا شوکتی، دوره 9، شماره 1 - ( 5-1399 )
چکیده
هدف این پژوهش، ارزیابی عملکرد شبکه تلویزیونی ایران کالا در اتخاذ رویکرد اقتصاد مقاومتی، از دیدگاه خبرگان است. جامعه آماری پژوهش، متخصصان و نخبگان جامعهشناسی، اقتصاد، فرهنگ و رسانه هستند که بیننده این شبکه تلویزیونی در سال 1397 بودهاند. از میان اعضای در دسترس این مجموعه به عنوان چارچوب نمونهگیری، با نمونهگیری هدفمند، 100 نفر انتخاب شدند. ابتدا با مطالعات اسنادی، عاملهای مرتبط برای ارزیابی عملکرد شبکه ایران کالا در ترویج اقتصاد مقاومتی استخراج شدند. سپس بر اساس الگوی ارزیابی «سیپ» و بوسیله پرسشنامه، دادهها از نمونه پژوهش جمعآوری و در 4 بخش زمینه، درونداد، فرآیند و برونداد، مورد تحلیل قرار گرفتند. بر اساس نتایج، عملکرد شبکه ایران کالا در ترویج اقتصاد مقاومتی در جامعه با میانگین «10/3» از «5»، در سطح نسبتاً مطلوبی قرارد. جهت رسیدن به سطح مطلوب پیشنهاد میشود اهداف این شبکه تلویزیونی در خصوص ترویج اقتصاد مقاومتی در جامعه، مورد بازنگری و بازنویسی مجدد قرار گیرد و این شبکه تلویزیونی در تولیدات خویش، برنامهریزی مدون با هدف فرهنگسازی اقتصاد مقاومتی و نفوذ بیشتر آن به مباحث روزمره مردم، آگاهسازی مردم و مسئولین از کمبودها و امکانات مورد نیاز کشور در مسیر توسعه اقتصادی و نگاه درونزا به حل مشکلات اقتصادی کشور را مورد توجه قرار دهد.
جهاندار امیری، اردشیر زابلی زاده، شهریار طاعتی، دوره 9، شماره 2 - ( 8-1399 )
چکیده
تدوین سیاستهای آموزشی علمی و کاربردی کشاورزی و مبتنی بر شواهد میدانی و تجربی ، نقش مهمی درتوسعه کشاورزی دارد. کشاورزان معمولاً دچار انزوای ارتباطاتی هستند و تشکلهای منسجم و رسانههای فراگیر برای بیان نیازها، مشکلات و اولویتهای خود در مجامع سیاستگذاری و رسانهای ندارند. با توجه به نیاز نیروی انسانی مشغول در عرصه کشاورزی به توانمندسازی ، هدف از پژوهش حاضر، ارائه راهکارهای برنامهسازی تلویزیونی در توسعه کشاورزی است که با روش مصاحبه عمیق به انجام رسیده و درمجموع با 18 نفر از متخصصان مختلف مصاحبه شده و با روش تحلیل مضمون و تشکیل شبکه مضامین مورد تجزیهوتحلیل قرار گرفته است. این پژوهش منجر به ارائه راهکارهای برنامهسازی برای آموزش کشاورزی در تلویزیون گردیده که دارای 2 بخش، شاخصهای محتوایی و ساختاری است. راهکارهای محتوایی و ساختاری شامل آگاهسازی، مهارت افزایی، همگامی با زیستبوم، استفاده از تجربیات سایر کشورها، ارتباط با گروهها و قالبهای متنوع برنامهسازی است که ویژگیهای محتوایی و ساختاری را برای برنامهسازی آموزشی از تولید تا ارسال بیان میکند. درنهایت راهبردهای برنامهریزی ارتباطی شامل تشکیل گروههای تخصصی، تدوین استاندارد محتوایی، توجه به علاقهمندی ارتباط گران ، کیفیت گرایی در مقابل کمیت گرایی پیشنهاد میشود
آقای علی بابائی کلاریجانی، دکتر جهاندار امیری، دکتر اردشیر زابلی زاده، دوره 10، شماره 2 - ( 8-1400 )
چکیده
به کارگیری فناوریهـای پیشـرفته در تولیـد، زیرسـاخت و ارائـه ی محتـوا و خدمـات مورد نیاز مخاطبان، آنها را میتواند بیش از پیش به سمت رسانه سوق داده و از گرایش به رسانههای رقیب بازدارد. هدف این پژوهش تعیین میزان سواد رسانهای تولیدکنندگان محتوای برنامههای صداوسیمای مرکز مازندران برحسب مؤلفه ی درک محتوای پیامهای رسانهای است. پژوهش از نظر نوع، توصیفی- تحلیلی و اطلاعات آن از روش کتابخانهای و پیمایش گردآوری شده است. ابزار پژوهش، پرسشنامه ی ساختاریافته بوده که پس از تأیید روایی و پایایی آن، در اختیار 50 نفر از تولیدکنندگان برنامه صداوسیمای مرکز استان مازندران قرار گرفت. نتایج پژوهش نشان میدهد که سطح سواد رسانهای پاسخگویان در رادیو بیش از تلویزیون و فضای مجازی است. همچنین بر مبنای نتایج، تولیدکنندگان محتوای برنامههای صداوسیما به نسبت سایر افراد جامعه دارای سطح سواد رسانهای به نسبت بالایی هستند؛ اما مشاهده و شناخت محقق از جامعه ی آماری و قلمرو مکانی تحقیق، گویای آن است که بیشتر پاسخگویان به ویژه در حوزه ی تلویزیون، دارای سطح سواد رسانهای پایینی هستند و باید با روشهای دیگری آن را افزایش داد. آگاهسازی، مطالعه و آموزشهای حین خدمت همراه با ارتقای سطح فرهنگ جامعه، به خصوص در زمینه ی استفاده از فناوریهای نوین ارتباطاتی یکی از راهکارهای اساسی در این حوزه است.
|
|
|
|
|
|