[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
داوران نسخه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 11
تعداد شماره ها: 44
تعداد مشاهده ی مقالات: 2806513
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 682182

تعداد کل نویسندگان: 908
نویسندگان غیر تکراری: 833
نویسندگان تکراری: 75
درصد نویسندگان تکراری: 8

مقالات دریافت شده: 1445
مقالات پذیرفته شده: 353
مقالات رد شده: 1069
مقالات منتشر شده: 343

نرخ پذیرش: 24.43
نرخ رد: 73.98
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
5 نتیجه برای زارع

علی ساعی، مریم زارعیان،
دوره 1، شماره 4 - ( 2-1392 )
چکیده

مسأله ی این مقاله ناظر بر درجه ی تفاوتپذیری دموکراسی است. چارچوب نظری تحقیق به این صورت فرموله شده است که مؤلّفه های سرمایه ی اجتماعی و نابرابری مازسوی در توزیع درآمد و درآمدهای غیررانتی شرط لازم برای دموکراسی است. رویکرد مقاله تحلیل تطبیقی فازی میان کشوری است . جمعیت تحقیق مجموعه ی 156 کشوری است که در فهرست بانک جهانی دارای دادهاند، اما در هر تحلیل با توجه به داده های و Exel ،spss مفقوده تعداد موارد با هم متفاوت است. روش داوری فرضیهها، فازی و نرم افزار مورد استفاده است. یافتههای تجربی ناظر بر رابطه میان فازی مجموعهای، دلالت برآن دارند در بیش تر موردها، Fs/QCAf اعتماد متقابل و درآمدهای غیررانتی شرط لازم برای دموکراسی است. مشارکت مدنی و نفع جمعی بالا و نابرابری مازسوی معمولاً شرط لازم برای دموکراسی است. بررسی مسیرهای علّی شرط کافی برای وقوع نتیجه نشان می دهد سه مسیر جداگانه برای رخداد دموکراسی وجود دارند که هرکدام از این مسیرها شرط ترکیبی (عطفی ) کافی تلقی می شوند. وجه مشترک این سه مسیر مشارکت مدنی بالا و درآمدهای غیر رانتی است.

یعقوب زارعی،
دوره 5، شماره 1 - ( 5-1395 )
چکیده

مطالعه حاضر با هدف تحلیل و سطح­بندی میزان توسعه خدمات اجتماعی و بهزیستی در شهرستان­های استان خراسان­رضوی به انجام رسید. پژوهش حاضر بنیادی و روش به کار رفته در آن توصیفی-تحلیلی بوده است. جامعه آماری شهرستان­های استان خراسان رضوی و روش گردآوری اطلاعات از نوع کتابخانه­ایی و ابزار جمع­آوری با توجه به اهداف پژوهش جداول و فرم­های مبتنی بر داده­های آمارنامه سال 1390 بوده است که طی آن 19 شاخص در حوزه بهزیستی استخراج و به شیوه کمّی با استفاده از تکنیک وایکور فازی و بهره­گیری از نرم افزار SPSS سطح­بندی میزان توسعه­یافتگی شهرستان­های استان خراسان رضوی به انجام رسید. یافته­های پژوهش حاضر ضمن ترسیم سیمایی نامتعادل از حوزه سلامت، حکایت از وجود یک شکاف منطقه­ای عمیق در استان خراسان رضوی دارد. به طوری که روند توزیع و دسترسی جمعیت مددجوی هر شهرستان به خدمات بهزیستی حاکی از آن است که تنها شهرستان­های گناباد، تربت­حیدریه و نیشابور دارای میزان توسعه قابل قبول هستند و در سایر شهرستان­های دیگر نسبت توزیع امکانات به توزیع جمعیت تحت پوشش غیر قابل قبول و اسفناک است تا جایی که بیش از نیمی از شهرستان استان خراسان­رضوی در جرگه مناطق محروم در در زمینه دسترسی به امکانات و خدمات به­زیستی قرار داشته­اند.


یعقوب زارعی، مهدی رحمانیان کوشککی،
دوره 6، شماره 1 - ( 5-1396 )
چکیده

پژوهش حاضر که با هدف سنجش سطح توسعه روستایی شهرستان­های استان بوشهر انجام گردید، یک پژوهش کاربردی است که با بهره­گیری از روش­های تصمیم­گیری چندشاخصه به انجام رسیده است. روش تحقیق توصیفی- تحلیلی و شیوه گردآوری اطلاعات از نوع کتابخانه­ایی و ابزار جمع­آوری با توجه به اهداف پژوهش مبتنی بر داده­ها و اطلاعات جداول و فرم­های رایج آمارنامه سرشماری عمومی نفوس و مسکن (بویژه سالنامه­ آماری سال1390 استان بوشهر) بوده است. جامعه آماری پژوهش کل مناطق روستایی شهرستان­های استان بوشهر بوده است که جهت سنجش سطح توسعه آن­ها، 48 مولفه در قالب 5 شاخص (زیربنایی،آموزشی، سیاسی- اداری، بهداشتی- درمانی و ارتباطی) از آمارنامه رسمی استان بوشهر استخراج و با استفاده از تکنیک­ تاپسیس فازی مورد بررسی قرار گرفت. تحلیل یافته­های پژوهش ضمن ترسیم یک فضای منطقه­ایی نابرابر در استان­ بوشهر و تخصیص ناعادلانه امکانات و خدمات روستایی، نشان داد که در مجموع شاخص­ها، شهرستان­های بوشهر و کنگان دارای بالاترین میزان توسعه و شهرستان­های جم و دیر پایین­ترین میزان توسعه روستایی را دارا بوده­اند. در پایان نیز جهت رفع عدم تعادل در استان بوشهر و برقراری عدالت اجتماعی در مناطق روستایی شهرستان­های استان، پیشنهاداتی کاربردی ارائه گردید و اولویت­های توسعه به تفکیک شهرستان تعیین گردید.


یعقوب زارعی،
دوره 7، شماره 2 - ( 8-1397 )
چکیده

این پژوهش با هدف تبیین وضعیت برخورداری محلات مختلف شهر خورموج در دسترسی به کاربری­های خدماتی (شامل: تجاری- خدماتی،آموزشی، بهداشتی- درمانی،مذهبی- فرهنگی، ورزشی ـ تفریحی و فضای سبز) در محلات 10 گانه شهر خورموج انجام گرفته است. پژوهش حاضر بر اساس هدف کاربردی و روش به کار رفته در آن توصیفی- تحلیلی است که طی آن با استفاده از منابع اسنادی- کتابخانه­ایی سطوح توسعه نواحی منطقه مورد مطالعه، طی 19 شاخص مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت. میزان توزیع فضایی کاربری­های خدماتی با  بهره­گیری از تکنیک­های تحلیل رابطه خاکستری، ضریب آنتروپی شانون مورد سنجش قرار گرفت و یافته­ها نشان داد که در کلیه کاربری­ها، خدمات عمومی در شهر خورموج نسبت به جمعیت مناطق از توزیع عادلانه­­­ای برخوردار نیست نتایج همچنین نشان داد که محله 8 شهر خورموج، به لحاظ دسترسی به خدمات و برخورداری از توسعه شهری از وضعیت بهتری نسبت به سایر مناطق برخوردار است و محلات 4 و 5 و 3 و 7 بدلیل نارسایی در توزیع فضایی خدمات عمومی و همچنین تفاوت­های چشمگیر با سایر محلات در زمره مناطق محروم قرار گرفته­اند.

 
بیژن زارع، صلاح الدین قادری، محمدکاظم کوهی، ژیلا مشیری،
دوره 7، شماره 2 - ( 8-1397 )
چکیده

هدف این تحقیق بررسی عوامل فرهنگی، اجتماعی مؤثر بر مصرف آب است. جامعه آماری تحقیق را کشاورزان شهرستان گرمسار تشکیل می‌دهند که بنابر آمار اداره جهاد کشاورزی 5675 نفر می‌باشند. از این تعداد بر اساس نمونه‌‌گیری کوکران 366 نفر به عنوان نمونه و به صورت تصادفی انتخاب و از طریق پرسشنامه، اطلاعات لازم گردآوری شده است. روش تحقیق کمی بوده و تلاش شده است تا با استفاده از روش چند متغیره مدل سازی معادله ساختاری مدل بر آمده از چارچوب نظری تحقیق آزمون شود. چارچوب نظری تحقیق را نظریه خرده فرهنگ دهقانی و نظریه بوردیو درباره انواع سرمایه فرهنگی، اجتماعی تشکیل می‌دهد. یافته‌ها نشان می‌دهند که داده‌های تجربی بر اساس انواع مختلف شاخص‌های پردازش مدل نظری را حمایت می‌کنند. همچنین فرضیاتی که بیانگر رابطه معنادار بین انواع مختلف سرمایه و خرده فرهنگ دهقانی بودند تأیید و آن‌هایی که بر وجود رابطه معنادار بین انواع مختلف سرمایه و نگرش به مصرف آب تأکید داشتند رد شده‌اند. همچنین ارتباط معنادار و قوی‌ای بین خرده فرهنگ دهقانی و نگرش به مصرف آب وجود دارد. براساس نتیجه نهایی مقاله، انواع مختلف سرمایه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به صورت غیرمستقیم و از طریق متغیر خرده فرهنگ دهقانی بر نگرش به مصرف آب تأثیر دارند.

صفحه 1 از 1     

مجله علمی پژوهشی مطالعات توسعه اجتماعی فرهنگی Quarterly Journal of Socio - Cultural Development Studies
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 4645