[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
داوران نسخه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 11
تعداد شماره ها: 44
تعداد مشاهده ی مقالات: 2808961
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 682670

تعداد کل نویسندگان: 911
نویسندگان غیر تکراری: 836
نویسندگان تکراری: 75
درصد نویسندگان تکراری: 8

مقالات دریافت شده: 1445
مقالات پذیرفته شده: 355
مقالات رد شده: 1070
مقالات منتشر شده: 343

نرخ پذیرش: 24.57
نرخ رد: 74.05
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
3 نتیجه برای مظفری

مجید موحد، روح الله مظفری، سمانه علیزاده، ،
دوره 1، شماره 3 - ( 11-1391 )
چکیده

هدف اصلی تحقیق حاضر ارتباط سرمایه‌ی ‌فرهنگی با اعتماد به نهادها و سازمان‌ها بوده است. روش این تحقیق کمّی و از تکنیک پیمایش استفاده شده است. حجم نمونه در این پژوهش شامل 384 نفر از جوانان14-29 سال شهر شیراز است که با روش نمونه­گیری خوشه‌ای چندمرحله­ای انتخاب شده­اند. ابزار جمع­آوری اطلاعات پرسش‌نامه و تجزیه و تحلیل اطلاعات با نرم افزار SPSS انجام شده است. هم‌چنین برای ارزیابی اعتبار و پایایی پرسش‌نامه از اعتبار صوری و ضریب آلفای کرونباخ استفاده شده است.

در بخش آمار استنباطی این تحقیق، از رگرسیون چندمتغیّره، استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان می‌دهد دو متغیّر میزان تماشای ماهواره و میزان تماشای تلویزیون در تمامی مدل‌ها وارد معادله شده­اند، ولی با این تفاوت که تماشای ماهواره رابطه‌ی منفی و تماشای تلویزیون با متغیّر وابسته رابطه‌ی مثبت داشته‌اند. هم‌چنین بعد تاریخی- مذهبی و بعد علمی در بیش‌تر مدل‌ها وارد معادله شده­اند که هر دو نوع بعد رابطه‌ی مثبت با متغیّرهای وابسته را نشان می­دهند. تحصیلات فرد نیز جزء متغیّرهایی است که در بیش‌تر مدل‌ها وارد شده است اما دارای رابطه‌ی منفی با متغیّر وابسته بوده است. 


عنایت داودی، افسانه مظفری، علی اصغر کیا، شهناز هاشمی،
دوره 8، شماره 2 - ( 8-1398 )
چکیده

رسیدگی مؤثر به شکایت­ های شهروندان یکی از روش­هایی است که دستگاه­ های دولتی می­توانند در جهت صیانت از حقوق شهروندان اتخاذ نمایند. این پژوهش به دنبال ارائه ­ی مدل بهینه برای جلب اعتماد عمومی به سامانه­ ی رسیدگی به شکایت­ها و اعلامات سازمان بازرسی است. در این تحقیق از روش پیمایش و ابزار پرسش­نامه­ی محقق­ ساخته استفاده شده است. جامعه­ ی آماری این پژوهش را مشتریان و کاربران سامانه­ی رسیدگی به شکایت­ها و اعلامات سازمان بازرسی استان مازندران تشکیل می­دهند که در سال 1396 تعداد آن­ها برابر با 24884 نفر بوده ­است که 378 نفر از آن­ها در مطالعه شرکت کردند. پرسش­نامه­ ها بر اساس روش نمونه­ گیری سیستماتیک در جامعه­ی نمونه توزیع شد. نتایج به­ دست­ آمده منجر به تدوین یک مدل شد. مدل تدوینی برای تبیین تغییرات میزان موفقیت در جلب اعتماد عمومی به سامانه­ی شکایت­ها  سازمان بازرسی، نشان­دهنده­ی تأثیر معنادار متغیر بیرونی ویژگی­های مشتری و متغیرهای درونی فن­آوری، کیفیت وب­سایت و ویژگی­های سازمان بر اعتماد عمومی به سامانه است. به طور کلی نتایج تحقیق نشان می­دهد با بهبود کیفیت وب­سایت، وضعیت فن­آوری و ویژگی­های سازمان، می­توان انتظار داشت ویژگی­های مدنظر مشتریان بیش­تر تأمین شود و میزان اعتماد آن­ها به سامانه­ی رسیدگی به شکایت­ها افزایش یابد.
زهرا شهابی، افسانه مظفری، علی اکبر فرهنگی،
دوره 9، شماره 1 - ( 5-1399 )
چکیده

بی شک، رسانه‌ها تأثیر عمیقی بر جامعه اعمال می‌کنند به طوری که قادرند با شیوه‌های پذیرفتنی و عوام‌پسند، هر نوع تغییری را در فرهنگ جامعه ایجاد کنند. شکی نیست که رسانه در معرفی و شناخت محیط زیست، ممانعت از تخریب آن و بهتر شدن وضعیت زندگی افراد جامعه تاثیر غیرقابل ‌انکاری دارد . هدف اصلی این پژوهش، طراحی مدل پیشگیری از آلودگی های محیط زیستی از طریق صدا و سیما با رویکرد ISM و MICMAC  است . پژوهش حاضر از لحاظ هدف تحقیق ، کاربردی و از لحاظ موضوع و سوالات پژوهش از نوع تحقیقات توصیفی - پیمایشی می باشد . ابزار جمع آوری داده ها شامل پرسشنامه خبره  است . جامعه آماری مورد مطالعه در این پژوهش خبرگان محیط زیست و رسانه است . از روش نمونه گیری گلوله برفی 10 نفر برای انتخاب افراد نمونه استفاده شد . برای تحلیل داده ها از نرم افزار اکسل استفاده شد . نتایج مدلسازی ساختاری - تفسیری روابط درونی معیارها را در پنج سطح دسته بندی کرد . در نهایت نتایج تحلیل میک مک متغیرها را در دو  ماتریس مستقل و وابسته جای داد. به نحوی که معیار سیاستگذاری اثرگذارترین و اخلاق زیست محیطی اثرپذیر ترین معیار معرفی شدند.


صفحه 1 از 1     

مجله علمی پژوهشی مطالعات توسعه اجتماعی فرهنگی Quarterly Journal of Socio - Cultural Development Studies
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4645