[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
داوران نسخه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار نشریه
تعداد دوره های نشریه: 11
تعداد شماره ها: 44
تعداد مشاهده ی مقالات: 2808961
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 682670

تعداد کل نویسندگان: 911
نویسندگان غیر تکراری: 836
نویسندگان تکراری: 75
درصد نویسندگان تکراری: 8

مقالات دریافت شده: 1445
مقالات پذیرفته شده: 355
مقالات رد شده: 1070
مقالات منتشر شده: 343

نرخ پذیرش: 24.57
نرخ رد: 74.05
____
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
3 نتیجه برای ریاحی

محمداسماعیل ریاحی، نادر رازقی، سمانه اسکندری،
دوره 2، شماره 4 - ( 2-1393 )
چکیده

اعتماد همواره یکی از مهم­ترین موضوعات در تحقیقات سرمایه­ی اجتماعی محسوب می­شود و اهمیت آن به­طور گسترده­ای از سوی نظریه­پردازان سیاسی و اجتماعی مورد تأکید قرار گرفته است. در پژوهش حاضر سعی شده است که به بررسی تأثیر میزان مصرف رسانه­ای، بر میزان اعتماد اجتماعی پرداخته شود. این پژوهش با روش پیمایش انجام شده است. جامعه­ی آماری تحقیق، شامل تمامی دانشجویان شاغل به تحصیل در پردیس دانشگاه مازندران در سال تحصیلی 91-92 بوده­اند که تعداد 400 نفر بر اساس نمونه­گیری طبقه­ای متناسب انتخاب و پرسش­نامه­های خود اجرا در میان آن­ها توزیع شد. یافته­ های پژوهش حاکی از آن است که گر­چه میان میزان تماشای تلویزیون داخلی با اعتماد اجتماعی رابطه­ی معنا­داری وجود ندارد؛ میزان تماشای تلویزیون ماهواره­ای، رابطه­ی معکوسی با اعتماد اجتماعی داشته است. هم­چنین، متغیّر­های میزان فعالیت در انجمن­های داوطلبانه، هنجار معامله­ ی متقابل، نگرش مثبت نسبت به اجرای قانون و احساس عدالت با اعتماد اجتماعی، رابطه­ی مثبت داشته­اند. به­علاوه، نتایج تحلیل رگرسیونی نشان می­دهد که متغیّر احساس عدالت قوی­ترین متغیّر پیش­بینی کننده­ی میزان اعتماد اجتماعی است و پس از آن، متغیّر هنجار معامله متقابل در رتبه­ی بعدی قرار گرفته است.


علی اصغر فیروزجائیان، محمد اسماعیل ریاحی، منصوره محمدی دوست،
دوره 5، شماره 3 - ( 11-1395 )
چکیده

 در گذشته روند تصاعدی میزان طلاق بطور کاملا چشم گیری باعث شد که از دیگر آسیب های خانوادگی غافل شویم. یکی از این آسیب های جدی طلاق عاطفی است که مهمترین عامل از هم گسیختگی ساختار بنیادی ترین بخش جامعه، یعنی خانواده می باشد.بر این اساس مقاله ی حاضر در صدد است با تاکید بر اختلال عوامل رابطه ای درون خانوادگی (بی نظمی) به بررسی عوامل موثر بر طلاق عاطفی در شهر نوشهر بپردازد. روش تحقیق از نوع پیمایشی و ابزار سنجش آن پرسشنامه محقق ساخته است. جامعه آماری شامل کلیه زنان و مردان متأهل شهر نوشهر می باشد. حجم نمونه آماری بر اساس فرمول کوکران 384 نفر برآورد شده است. اطلاعات با استفاده از پرسشنامه جمع آوری گردید. نتایج تحقیق نشان داد که طلاق عاطفی با متغیرهایی چون عدم همفکری مشترک، عدم همگامی مشترک، عدم همبختی مشترک و عدم همدلی مشترک رابطه ای معنادار دارد. همچنین با توجه به مدل ساختاری ارائه شده همه این متغیرها57 درصد از تغییرات متغیر وابسته( طلاق عاطفی) را تبیین کرده اند.


ملیحه امانی، دکتر محمداسماعیل ریاحی، دکتر محمود شارع پور،
دوره 10، شماره 4 - ( 2-1401 )
چکیده

در این مطالعه، سعی بر آن بوده تا با استفاده از روش کیفی و استراتژی پدیدارشناسانه و همچنین انجام مصاحبه­ های عمیق و نیمه­ ساخت­ یافته، به نوعی سنخ ­شناسی در ارتباط با کنشگری زنان در فضاهای شهر تهران دست یابیم. روش نمونه­ گیری، هدفمند با حداکثر پراکندگی بوده ­است. نمونۀ مورد مطالعه 30 نفر از زنان ساکن شهر تهران هستند که  در سال 1400، با مراجعه به چندین نقطۀ پرتردد در مناطق شمال، جنوب، شرق و غرب و مرکز شهر تهران مورد مصاحبه قرار گرفته ­اند. بر اساس نتایج بدست آمده، کنشگری زنان در فضاهای شهر تهران را می ­توان به کنشگری اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و فراغتی و کنشگری نمایشی و نابهنجار دسته­ بندی نمود. نتایج نشان می­ دهد که زنان در برخی از عرصه­ ها در فضای شهر تهران، مانند عرصه­ های فراغتی و همچنین در ارتباط با نوع پوشش و رفتار با وجود فشارها و محدودیت­ ها، کنشگری خلاقانه و فعال دارند و در برخی از عرصه­ ها مانند عرصه­ های اقتصادی، کنشگری زنان، منفعل و بیشتر در جهت تبعیت از ساختار موجود است. حضور زنان در عرصه­ های گوناگون فضای شهری می­ تواند زمینۀ ایجاد تحولات زیادی باشد که این امر مستلزم ایجاد تغییرات ساختاری و فرهنگی و تغییر نگرش نسبت به جایگاه زنان و به رسمیت شناختن توانمندی­ های آنان و توجه به نیازها و خواست­ه های آنان در فضاهای شهری و ایجاد زمینه جهت اشتغال سالم و کنشگری فعال و خلاقانه زنان در فضاهای شهر تهران است.  


صفحه 1 از 1     

مجله علمی پژوهشی مطالعات توسعه اجتماعی فرهنگی Quarterly Journal of Socio - Cultural Development Studies
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4645