[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
داوران نسخه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آرشیو مقالات
  • سال 1402
  • سال 1401
  • سال 1400
  • سال 1399
  • سال 1398

  • [ 0-5 از 12   بعدی ]
    ..
    آمار نشریه
    تعداد دوره های نشریه: 11
    تعداد شماره ها: 44
    تعداد مشاهده ی مقالات: 2796318
    تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 679612

    تعداد کل نویسندگان: 908
    نویسندگان غیر تکراری: 833
    نویسندگان تکراری: 75
    درصد نویسندگان تکراری: 8

    مقالات دریافت شده: 1444
    مقالات پذیرفته شده: 353
    مقالات رد شده: 1067
    مقالات منتشر شده: 343

    نرخ پذیرش: 24.45
    نرخ رد: 73.89
    ____
    ..
    :: جستجو در مقالات منتشر شده ::
    3 نتیجه برای هاشمیان

    حسن ملکی، فخرالسادات هاشمیان، جواد آقامحمدی،
    دوره 4، شماره 2 - ( 8-1394 )
    چکیده

    توسعه فرهنگی هم معلول توسعه و هم زمینه ساز توسعه است، به گونه ای که سایر ابعاد توسعه نیز زمینه بروز و ظهور پیدا کرده و جامعه به سوی رشد و کمال رهنمون می گردد. در جامعه دینی و اسلامی که ماهیت ارزش های فرهنگی آن را آموزه های الهی تشکیل می دهد، دین و فرهنگ رابطه ای تنگاتنگ و در هم تنیده دارند و دین، قلب تپنده و نبض فرهنگ در جوامع دیندار و مسلمان است. به بیان دیگر اسلام به منزله دین جامع و واحد فرهنگ ویژه، مدعی پاسخ گویی به تمام نیازهای بشر و برخوردار از برنامه زندگی برای همه انسان هاست. لذا هدف این پژوهش مدعی است که با بهره گیری از فضای معنوی و بینشی متون دینی و اسلامی چون نهج البلاغه و با استفاده از شاخصهای راهبردی و مؤلفه های فرهنگی پیشنهادی از سوی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، به بررسی نظری اهداف و شاخص های توسعه و تعالی فرهنگی در پرتو سخنان امام علی(ع) بپردازد. در این زمینه با تکیه بر روش کتابخانه ای و اسنادی، و با الهام از خطبه ها، نامه ها، و کلمات قصار باقی مانده از امیرالمؤمنین علیه السلام؛ شاخص های اخلاق، عقلانیت، عدالت، هویت، سرمایه و نظم اجتماعی، وحدت و انسجام، استقلال فکری و ملی، کالاو خدمات فرهنگی، بهداشت جسمی و روانی، تعاملات بین المللی، کرامت و آزادی انسانی و خانواده تفسیر و تبیین، و بارز گردید، با جریان یافتن آموزه های دینی در فرهنگ مسلمانان، مطمئنا امت اسلامی عزت و شکوه واقعیش را احراز و به مراحل عالی تری از پیشرفت و ترقی در ابعاد مادی و معنوی دست خواهد یافت.


    مصطفی امیدی، منصور حقیقتیان، سید علی هاشمیانفر،
    دوره 7، شماره 1 - ( 5-1397 )
    چکیده

    سلامت اجتماعی به معنای برداشت و گزارش فرد از کیفیت ارتباطش با دیگران است.سلامت اجتماعی در این مفهوم یعنی درک فرد از اجتماع بصورت مجموعه ای معنادار،قابل فهم،دارای نیروی بالقوه برای رشد و شکوفایی همراه با این احساس که متعلق به جامعه است و خود را در اجتماع و پیشرفت آن سهیم می داند.رضایت از زندگی نیز عموما بعنوان بررسی کلی از شرایط موجود،از مقایسه خواسته های فرد تا دسترسی واقعی به آنها بیان می گردد. هدف از پژوهش حاضر، بررسی نقش سلامت اجتماعی در افزایش رضایت از زندگی است.چارچوب نظری پژوهش با استفاده از دیدگاه های کییز، لیبومیرسکی و تئوری امید تدوین شده است.روش تحقیق پیمایش، و ابزار گردآوری اطلاعات نیز پرسشنامه بوده است. جامعه آماری شامل شهروندان 15 تا 64 ساله استان اصفهان بوده و نمونه آماری شامل تعداد 800 نفر از جامعه آماری فوق در نظر گرفته شده که به روش خوشه ای متناسب با حجم انتخاب شده اند.جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات از نرم افزار spss  و جهت آزمون مدل از نرم افزارAmos  استفاده شده است.نتایج تحقیق نشان می دهد که میانگین نمرات متغیرهای سلامت اجتماعی و رضایت از زندگی بالاتر از حد متوسط است.همچنین تاثیر سلامت اجتماعی بر رضایت از زندگی معنادار و مستقیم است.


    آقای علیرضا مهدی، دکتر شاپور بهیان، دکتر سید علی هاشمیان فر،
    دوره 11، شماره 1 - ( 5-1401 )
    چکیده

      ساختار فرهنگی هرجامعه، ایدئولوژی  خاصی را تنظیم و هدایت می­کند که در نتیجۀ آن افراد، احساساتی از خود بروز می­ دهند که قوانین احساسی فرهنگ برای آنها ساخته است و ترس، یکی از آن نمونه ­های فرهنگی است که حدود و ثغور رفتار افراد را تعیین می­کند و به ­عنوان یک اصل غیرقابل انکار بر میزان توسعۀ فرهنگی تأثیر بسزایی می­ گذارد. آنچه در این پژوهش دنبال می­ شود، بررسی عواملی است که می­ تواند فرایند توسعه در شهر اصفهان را تحت­ا­لشعاع خود قرار دهد. در مبانی نظری پژوهش  با تأکید بر جامعه­ شناسی عواطف، از آراء و نظریات جامعه ­شناسان کلاسیکی چون دورکیم و وبر و رهیافت نظری جامعه­ شناسان اخیر چون گافمن، کمپر، پارسونز، هوقشیلد و ترنر برای تبیین موضوع استفاده شده است. مطالعه، به­ صورت پیمایشی و با استفاده از ابزار پرسشنامه می ­­باشد. حجم نمونۀ مورد بررسی تعداد 400 نفر از شهروندان شهر اصفهان می ­­باشند که براساس شیوۀ نمونه­ گیری سهمیه­ ای و براساس جمعیت مناطق 15گانه شهر اصفهان انتخاب شده ­اند. در این پژوهش، متغیرهایی چون احساس ترس از برقراری ارتباط، احساس ترس از آزادی در سازماندهی، احساس ترس از آزادی بیان، احساس ترس از آزادی عقیده واحساس ترس از نوآوری، به ­عنوان متغیر مستقل و میزان توسعۀ فرهنگی، به­ عنوان متغیر وابسته در نظر گرفته شده است. یافته­ های تحقیق نشان می ­دهد که از میان عوامل مؤثر بر میزان توسعۀ فرهنگی، به­ ترتیب، احساس ترس از آزادی در نوآوری،  با ضریب (882/0)، احساس ترس از آزادی بیان با ضریب (683/0)، احساس ترس از آزادی عقیده با  ضریب (224/0 )، احساس ترس از آزادی در روابط اجتماعی با ضریب (207/0) و احساس ترس از آزادی در سازماندهی  با ضریب (160/0)  قرار دارند.


    صفحه 1 از 1     

    مجله علمی پژوهشی مطالعات توسعه اجتماعی فرهنگی Quarterly Journal of Socio - Cultural Development Studies
    Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 62 queries by YEKTAWEB 4645