[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
داوران نسخه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آرشیو مقالات
  • سال 1402
  • سال 1401
  • سال 1400
  • سال 1399
  • سال 1398

  • [ 0-5 از 12   بعدی ]
    ..
    آمار نشریه
    تعداد دوره های نشریه: 11
    تعداد شماره ها: 44
    تعداد مشاهده ی مقالات: 2796318
    تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 679612

    تعداد کل نویسندگان: 908
    نویسندگان غیر تکراری: 833
    نویسندگان تکراری: 75
    درصد نویسندگان تکراری: 8

    مقالات دریافت شده: 1444
    مقالات پذیرفته شده: 353
    مقالات رد شده: 1067
    مقالات منتشر شده: 343

    نرخ پذیرش: 24.45
    نرخ رد: 73.89
    ____
    ..
    :: جستجو در مقالات منتشر شده ::
    3 نتیجه برای تاریخی

    علی ساعی، مریم زارعیان،
    دوره 1، شماره 4 - ( 2-1392 )
    چکیده

    مسأله ی این مقاله ناظر بر درجه ی تفاوتپذیری دموکراسی است. چارچوب نظری تحقیق به این صورت فرموله شده است که مؤلّفه های سرمایه ی اجتماعی و نابرابری مازسوی در توزیع درآمد و درآمدهای غیررانتی شرط لازم برای دموکراسی است. رویکرد مقاله تحلیل تطبیقی فازی میان کشوری است . جمعیت تحقیق مجموعه ی 156 کشوری است که در فهرست بانک جهانی دارای دادهاند، اما در هر تحلیل با توجه به داده های و Exel ،spss مفقوده تعداد موارد با هم متفاوت است. روش داوری فرضیهها، فازی و نرم افزار مورد استفاده است. یافتههای تجربی ناظر بر رابطه میان فازی مجموعهای، دلالت برآن دارند در بیش تر موردها، Fs/QCAf اعتماد متقابل و درآمدهای غیررانتی شرط لازم برای دموکراسی است. مشارکت مدنی و نفع جمعی بالا و نابرابری مازسوی معمولاً شرط لازم برای دموکراسی است. بررسی مسیرهای علّی شرط کافی برای وقوع نتیجه نشان می دهد سه مسیر جداگانه برای رخداد دموکراسی وجود دارند که هرکدام از این مسیرها شرط ترکیبی (عطفی ) کافی تلقی می شوند. وجه مشترک این سه مسیر مشارکت مدنی بالا و درآمدهای غیر رانتی است.

    مرضیه آزاد ارمکی،
    دوره 4، شماره 4 - ( 2-1395 )
    چکیده

    در شرایط امروزی ایران، آشفتگی های تاریخی، اقتصادی و فرهنگی در بطن و فیزیک معماری بی­تأثیر نبوده­اند و نوعی ناهمسانی و ناسازگاری میان معماری و زندگی جاری در ایران ایجاد کرده­اند. بخشی از این آشفتگی­ها برخواسته از ناهمگونی میان ذائقه معماری و سبک زندگی است که نهایتاً منجر به بی علاقگی شهروندان و ساکنین محلات به محله و منطقه زیست­ خود می­شود. چیذر یکی از محلات دارای سرشت تاریخی و مذهبی در شمیرانات تهران است که از این آشفتگی­ها مصون نمانده است.

    در این مقاله با استفاده از نظریه جامعه­شناس آلمانی، گئورگ زیمل، سعی شده است با به­کارگیری های ترکیبی اعم از اسناد و مدارک و روش پرسشنامه در میان محلی­های بافت چیذر به شناسایی عناصر دارای مفهوم "دلزدگی"- در چهار بخش اصلی محله بپردازیم تا در مطالعات بعدی با استفاده از چنین بازخوردهایی به معماری صحیح و دور از دلزدگی انسان کلان­شهری در این محله با هویت شهری پرداخته شود. به عقیده زیمل در کلان­شهر به دلیل تحریکات عصبی با پدیده روانی "دلزدگی" مواجه هستیم و معماری امروزی می­بایست پاسخی به آسیب­ها و فقدان­های  انسان مصرف کننده ای باشد که دیگر اکنون کلان شهر را تجربه می کند. در پایان این مقاله با ارائه چندین راه­کار تلاش جهت رفع این دلزدگی­ها در بافت چیذر صورت گرفته است که یکی از آنها تلاش در جهت ایجاد محیط محلی است.


    حمداله سجاسی قیداری، حمیده محمودی،
    دوره 7، شماره 1 - ( 5-1397 )
    چکیده

    تحقیق حاضر به بررسی نقش جاذبه های فرهنگی- تاریخی مقصدهای روستایی در توسعه گردشگری فرهنگی در نواحی روستایی می‌پردازد. پژوهش از نوع کاربردی و روش انجام تحقیق توصیفی– تحلیلی است. با توجه به مطالعات صورت گرفته در دو شهرستان مشهد و بینالود 14 روستایی که دارای جاذبه­های تاریخی و فرهنگی هستند به عنوان نمونه انتخاب گردید. همچنین حجم گردشگران با استفاده از فرمول کوکران 196 نفر و حجم جامعه میزبان هم 222 نفر تعیین شد. محدوده تحلیل در این پژوهش "خانوارا" است و اطلاعات استخراج شده از پرسشنامه با استفاده از روش‌های تجزیه و تحلیل آماری مورد بررسی قرار گرفت. یافته‌ها نشان می‌دهد که در روستاهای مورد بررسی جذابیت، تسهیلات و خدمات و عوامل فرهنگی در حد متوسط به بالا می­توانند بر توسعه فرهنگی- اجتماعی، فرهنگی- زیست محیطی و در مجموع توسعه گردشگری فرهنگی نقش مثبتی داشته باشند. همچنین در مدل ARAS برای بعد فرهنگی- اجتماعی گردشگری فرهنگی روستای میامی در رتبه اول و روستای چاهشک در رتبه آخر قرار گرفته­است. همچنین با توجه به نتایج تحقیق با وجود مشکلات فراوان در سطح منطقه، توجه به امکانات، زیرساختهای روستاهایی که دارای جاذبه گردشگری هستند و تبلیغات مناسب در شهر مشهد می­تواند زمینه رشد گردشگری فرهنگی را فراهم کند.



    صفحه 1 از 1     

    مجله علمی پژوهشی مطالعات توسعه اجتماعی فرهنگی Quarterly Journal of Socio - Cultural Development Studies
    Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 62 queries by YEKTAWEB 4645